שאלה שנישאלתי

שיר76

New member
שאלה שנישאלתי

האם אישה ש"נותנת" בקלות בתחילת היחסים יש לה פוטנציאל יותר גבוה לבגוד (אם בכלל) בהמשך היחסים מאשר אישה שלא "נותנת" בקלות ? וכמובן שקלות זה דבר יחסי בין אישה לאישה.

a n a t i 3 3

New member
נותנת מה../images/Emo35.gif

n o g a1

New member
לא אין קשר

בין קלות הנתינה:) לקלות הבגידה. מכוון שאין אישה שתמיד , בכל מקרה ובכל מצב היא "נותנת" בקלות ומגוון הסיבות לבגידה הן רבות אז לא רואה שום קשר. יתכן שנצפו נשים שאצלהן כך הדבר במקרה הזה - תצפית נכונה אך מסקנה מוטעית... אגב, בגידה זה לא רק סקס , אההה? אגב , מצחיק אותי סיפורי "הנותנות ".

n o g a1

New member
בזמן האחרון יש בניינו

הרמוניה. רוצה להיות חברה שלך!

מיקי 43

New member
מה עניין שמיטה להר סיני

אחד זה נותנת השניה לוקחת תגיד אתה באמת מאמין למה ששאלת? כאילו אתה אדם חושב? בעל הגיון כל שהוא? תסלח לי אבל אני קצת תמהה על השאלה מיקי

שיר76

New member
מיקי אני אנסה להסביר לך

אישה ש"נותנת" כלומר מתמסרת עושה סקס ,כמובן שהיא גם לוקחת אחרת לא היתה נותנת , ויש הגיון גדול בשאלה ישנם נשים וגם גברים שלוקחים את עינין הסקס בקלות ולא חושבים יותר מידיי לפני אם יש מצב אז למה לא, לעומתם יש נשים וגברים אולי פחות גברים מנשים שלקחים את ענין הסקס ברצינות ולא מתמסרים/רות בקלות אלה לאחר שהיכרו את האדם ורק אז מתמסרים/רות עכשב נשאלת השאלה אם במערכת זוגית שיש בה עליות ומורדות ויש מידי פעם משבר האם הסוג שלוקח את הסקס בקלות יבגוד ראשון (אם בכלל) או הסוג שלוקח את הסקס ברצינות .

מצוטטת

New member
ההגיון

היחיד בין סקס ליחסים/זוגיות וכל שאר הירקות הוא המשיכה! כל השאר זו מניפולציה מתעתעת מה נוח לפעמים "להתבוסס" בו ~דעתי~

n o g a1

New member
את מתייחסת

לגישה ליברלית מול גישה שמרנית? אם כן, אז יתכן שבעלי גישה ליברלית ימצאו את עצמם ביתר קלות בבגידה מסוג סטוץ לעומת בעלי גישה שמרנית שימצאו את עצמם ביתר קלות בבגידה מסוג רומן/אהבה. יתכן... לא בטוח... אין כללים... אבל ...אולי:)

מצוטטת

New member
הכל

כלול במחיר הכרטיס.... המשתנה היחד כאן הינו על איזה
עלית==>>כיוון הרי ישנם גם האלו מה לא עולים ל
כמו אלו מה הפלגה עושה לה בחילה.... אז חזרנו להתחלה, מה מושך ומיהו הנימשך גם בסטוץ כמו גם בכל השאר חייבת ל'יות משיכה לרגע של חפוז, לשבוע של סטוץ וכו' למה נוצרת המשיכה זו כבר אופרה אחרת אבל לא מחייבת שיהיה רגש של אהבה, ממש לא!

מיקי 43

New member
ילד תתבגר

אישה בעלת חשקים רצונות וצרכים כמו לגבר גם הן בנות אדם מה קרה לנו מותר ולנשים אסור? הלו תתעורר צא מהעתיקות שלך

m i k e 1 9 7 9

New member
מה פתאום !!!!!!!!!!!!!!!!!

אין שום קשר בין זה שהיא נהנית מסקס לבין זה שבגלל זה נגיד שהיא בוגדת פוטנציאלית אם אישה בוגדת זה בכל מיקרה ואם היא לא בוגדת אז היא לא בשום מצב

יערית

New member
זה מעייף

השאלות האלו,אנשים עושים מה בראש שלהם,בקצב שלהם בהרגשת הביטחון/נוחות/זמינות וכו'. מה יצא מזה? תלוי כמה נתינה תהיה שם

למעלה