שאלה +שנה טובה

שאלה +שנה טובה

האם גם אתם נדרשים להביא בכל שנה מחדש מכתב המסביר את מצבו הבריאותי של ילדכם (או שלכם אם אתם עוד לומדים )? בבי"ס מתנים הקצאת שעות עזרה במכתב כזה בכל שנה מחדש. ממש לא נעים לי להפוך את הרופאים שלנו לפקידים. יש כל כך הרבה פעמים שצרכים להביא אישורים כאלה או אחרים לכל מני מקומות ... ץודה מראש על התשובות. שנה טובה לכולם

sporTV

New member
אחת העזרות הכי גדולות מהמרפאה

היא הטופסיאדה....... בזכות המכתבים משיגים כל מה שזקוקים לו, אני מבקש תמיד מצוות המזכירות שיעזרו לי/ שיעבירו הבקשה לרופאים כדי שיעזרו לכשיתפנו. או........כשאת בביקורת, נצלי את המפגש פנים מול פנים ובקשי מכתב. בהצלחה

אה.. לא היו לי שעות עזרה

ולא זכור לי מכתב לבית הספר בכל אופן מכתבים יש פה ושם גם בחיים האמיתיים ואפילו אולי יותר והרופאים רגילים הם כותבים את המכתבים בעיניים עצומות

cafesito

New member
טופסיאדה וראשויות.

רוב הראשויות לא ממש ידידותיות לחולה או למטופל. גם אני צריך להוכיח כל שנה מחדש שיש לי CF ולא נרפאתי להם פתאום כדי לקבל חלק מהזכויות. ככה זה.

chakiv

New member
חלק מהטפסים בעלי אותו

הפורמט, אז ככה שלפעמים רק צריך לשנות שם ותעודת זהות, ואז לחתום (במיוחד אם מדובר באותה בקשה שמגישים כל שנה). אמנם אני לא הרבה זמן באיגוד אבל התוודעתי כבר לאיזה טופס אחד או שנים-עשר...
ורדית

LullaBelle

New member
לא זכור לי

ממש לא זכור לי שהייתי צריכה להביא כל מיני מכתבים. כל המורים ידעו שיש לי סי אף [וגם היתה ההוכחה בצורת השיעולים הקבועים =)] ובטח היה איזשהו מכתב בתחילת ה"קריירה" שלי בבית הספר, וזהו. הבאתי מכתב רשמי כדי לקבל פטור מבגרות בספורט [כי הייתי חייבת, גם המצב היה די לא משהו באותה התקופה וגם אני במילאפדלאה שגם אם הייתי בריאה, הייתי נכשלת =)], אבל מעבר? לא זכור לי כזה דבר. עליי לציין שהיו לי שתי מורות בבית הספר שמכירות את המחלה מקרוב - לאחת יש בן ולשניה יש אחיינית עם המחלה - אז אולי זה תרם לזה? לא יודעת.

למעלה