שאלה שמשגעת אותי !!!

bloop bloop

New member
שאלה שמשגעת אותי !!!

אני רוצה להדפיס מסמך שכתבתי בWORD וכל פעם שאני לוחץ על "הדפס" מופיהע לי ההודעה הבאה : "המקטע מחוץ לתחום ההדפסה , האם אתה רוצה להמשיך?" לא יודע למה כל פעם שאני מדפיס את ההתחלה של הדף שעשיתי נעלמת. איך משנים את המקטע, מישהו יכו בבקשה להדריך אותי דרך איפה נכנסים לשנות את זה?

FourAces

New member
לך תבין את Word

הבעיה שאתה נתקל בה היא כששטח העמוד שלך לא יכול הכנס אל שטח ההדפסה של המדפסת. לכל מדפסת יש את שטח ההדפסה על הדף שהוא קטן יותר משטח הדף עצמו. כאשר עיצוב העמוד שלך אינו יכול להכנס אל אזור זה בשלמותו, מקבלים את ההודעה. כדי לתור את הבעיה, כנס להגדרות המסמך ושנה את השוליים שהוגדרו.

bloop bloop

New member
שאלה שעדיין משגעת אותי !!!

תודה על העזרה, ניסיתי את זה אבל זה לא עוזר... מה שקורה זה שיש במחשב איזשהי הוראה לא להדפיס 3.5 ס"מ מהשוליים הימניים. כשאני כותב את המסמך אני רואה את כולו על הדף מסמך, כשאני עושה תצוגה לפני הצפה אני רואה את השוליים האלה שחסרים ורק ככה זה מדפיס ואני לא יודע איך לשנות את זההההה בחיי שזה משגע אותי מאתמול וזה עניין דחוף לי עזרה בבקשה!!!!!!!!!!

liat ליאת

New member
תפתח דף חדש

תעשה לטקסט copy ואח"כ paste, נסה להדפיס ותראה אם זה פותר לך את הבעיה

Prophet

New member
יכול להיות...

שאתה שינית את ההגדרות של התחום בדף. תסתכל בוורד שלך איפה נמצא הסימן בסרגל של התחום דף, אם הוא נמצא איפה שהעיגול הכחול, אני לא יודע למה, אם הוא נמצא איפה שהעיגול האדום, תזיז אותו בעזרת כרירה לאיפה שהעיגול הכחול. נ.ב- יכול להיות שהסימן שלך הוא בכלל בצד ימין כי יש לך אופיס עברי, אז העיקר שהסימן יהיה טיפה רחוק מהקצה.

למעלה