שאלה שמרתקת אותי...

UNIVERS1

New member
שאלה שמרתקת אותי...

משחר ילדותי האמנתי (ואף ידעתי) כי אין אנו לבד ביקום. אינני מתכוונת כעת למישור הרוחני, אלא אולי מדעי יותר. אפשרות קיום צורות חיים אחרות ריתקה והקסימה אותי עד מאוד ובמחשבה מדהימה ומרתקת זו אני "לכודה" עד היום. רותי, שאֶלתי אליך: האם היקום שלנו הוא מקום מאוכלס (כפי שאומר לי ההיגיון)? מהם הכוכבים המאוכלסים ומי מאכלס אותם? איך נראות צורות חיים אחרות, במידה וישנן. ממתינה לתשובתך בהתרגשות מרובה.

רותי 11

New member
UNIVERS1 יקרה

אני יכולה להרגיע אותך ולאמר לך שאכן יש עוד אוכלוסיות בעולם וזה לא ההגיון שלך שמוביל אותך לזה אלא התחושות שלך והידיעה הפנימית שאכן זה קיים. חשבת אולי וכאן אני דווקא עוברת להגיון איך זה יכול להיות שיש בריאה כל כך גדולה וענקית ורק כאן על כדור הארץ יש חיים? זה הגיוני? זה הגיוני שיצרו בריאה כזאת גדולה בשביל קומץ של אנשים? מקסימום היו עושים משהו קטן וזהו. אז כן יש עוד הרבה מישורי קיום בעולם ויש עוד הרבה ממדי קיום, נכון שאנחנו היחידים שנמצאים במימד השלישי שהוא הנמוך ביותר שאפשר לחיות בו, אבל בהחלט יש עוד הרבה צורות חיים שאפילו מאוד קרובות אלינו אבל לצערנו למדע שלנו אין באמת את היכולת להגיע אליהם כי אין להם מיכשור בין ממדי. ואני אגלה לך עוד "סוד" הממשלות שלנו מודעות לאותו קיום. ואני לא ארחיב לגבי זה, יש המון תקשורים וספרים שמדברים על חיים בעולמות כוכבים מימדים ויקומים אחרים אני הבאתי כאן לפני שבוע הסבר על חלק מאותן תרבויות שפקדו את כדור הארץ והשמוצא שלנו מגיע משם. תיכנסי לשאלה של obobus בדף הקודם ותקבלי סיכום קצר

UNIVERS1

New member
מרתק ביותר!... ../images/Emo112.gif

תודה! מעניין.... האם תמיד נחיה ונישאר במימדים שונים ומרוחקים ולא נכיר זה את זה...????

רותי 11

New member
לא, בעקרון אנחנו מכירים

את רובם, בטח ברמת הנשמה אל תשכחי שכולנו מגיעים מאותו מקור. וגם כנשמות אנחנו מודעים לכל זה. מפגשים יש כבר היום, רק שהן מתבצעים במימדים שונים וכאשר אנחנו מעבור מימד יהיה לנו קל יותר לראות אותם וליצור איתם קשר.

למעלה