שאלה שמפריע לי

קטב עט

New member
אכן כן

הרב עובדיה שמע ושומע את הזמרת "אום כול תום". א. היא אחת הנשים המכוערות. ב. היא מתה מזמן. אגב, בהלוויתה השתתפו מליון איש, וזהו שיא כל הזמנים.

קטב עט

New member
זה היה די מובן

אבל אחזור בשבילך שוב. מרן הראשל"צ מתיר לשמוע קול אשה, לפחות במקרה שהזמרת מתה.

שאלותי בעודן עומדות

מה זה משנה שהזמרת מכוערת? למעשה, הרב עובדיה שמע אותה בעודה בחיים, אז מה זה משנה שהיא כבר מתה? ומי זה חשוב שהמונים העריצו אותה?

מי עבד עליך שיש לך קול יפה?

אסור זה אסור מה לעשות. גם אשה נשואה תגיד שיש לה שער יפה ותלך בלי כיסוי ראש? או שיש לה גוף יפה ותלך חשוף. ולא חסר מקרים דומים. בהצלחה.

מWIי

New member
ואתה שם לב שלא ענית בקשר?

היא ביקשה להתפרסם! לא חיפשה קהל מאזינים שיסכימו לשמוע אותה.. אגב גם הקישור שאתה מצרף בלי קשר...... בטח פורום משעמם. אם אתה המנהל שם אז מה אתה מחפש כאן?

גם הרבה . . .

מחללים שבת ולא קורה להם כלום אז למה שלא נתחיל לחלל??? זה שאנשים פורצים את גדר ההלכה זה לא עושה את זה מותר ואל תהיי בטוחה שזה לא גורם כבר להרהורים כי זה עדיין ואפילו ממש גורם להרהורים רעים. אך מה שכן... את יכולה להיות זמרת נשים.

שלום לך...

בגדול זה ניסיון מאוד גדול שהקב"ה נתן לך, ואם הוא נתן סימן שאת מסוגלת לעמוד בו. יש לי חברה שהיא במצב דומה לשלך. יש לה קול מדהים ביופיו, היא עבדה עם כמה מהאומנים המוכרים בשוק הכללי וכולם התפעלו ממנה ומהיכולות שלה (שהיא אגב פיתחה אותן עם מורות ידועות שם מהציבור הכללי). לקח לה הרבה מאוד זמן להשלים עם העובדה שהיא לא יכולה לפתח קריירה בתחום הזה, וזה באמת ניסיון קשה. את צריכה לשבת עם עצמך, להפנים שזה עוד חלק מהכללים והדינים שנדרשים בציבור החרדי כי לפעמים זה כן גורם להרהורים בניגוד למה שסברת. תעשי חשבון ותגלי שמשתלם לך להישאר בדרך הישר ולא להחליף קריירה בעולם מלוכלך בעד חיי נצח ודרך אמיתית ונכונה. היא, אגב, עובדת היום ושרה בהופעות שמיועדות לציבור החרדי. אני מאמינה שאם תרצי ותעמדי בדרישות שלהם תוכלי להצליח שם, בהצלחה לך :)

תשירי ותקליטי

ושימי קישור להורדה לחברי וחברות הפורום. בלי 'יודעה ומכירה' רוב הפוסקים מתירים, במיוחד בעידננו.

מקפיא

New member
כמה דברים...

א. אין מה לעשות, בתור דתיה, הכי הרבה שאת יכולה לעשות זה להופיע בסמינרים וכאלו מקומות וגם על זה יסתכלו עלייך בעין עקומה... ב. זה שכולם שומעים זה הופך את זה למותר ??? ג. מי אמר לך שזה לא עושה מחשבות לבנים ???

יהודי10

New member
שאלה מצויינת כואבת וקשה

בהצלחה לך בבירור הנפשי פנימי שלך אבל דעי בהפרסו הוא כלום בסוף נשארים עצובים ובודדים וחוץ מזה המיצוי הפנימי שלך לא יהיה בשירה לפני גברים חוץ מזה את יכולה להופיע לפני נשים בלבד בהצלחה בהתמודדות

מירווש14

New member
את חושבת שלא..

אבל את לא יודעת אילו מחשבות יש לגבר בראשש !! פעם ניכנסת לגבר לראשש? אז אני אישית אומרת לך, שאני חיה עם בנים הם ידידים מאווד קרובים שלי כמו אחים שלי, ושאני שומעת אותם איך הם מדברים על זמרות וכו' אני מקבלת בחיילה, אבל נעזוב את זה בצד! כי זה מתחיל בלהיות זמרת, ואז דוגמנית, ואז לעשות קליפים ואז מתחילות המחשבות של הבנים.. המונהמון הצלחה מאמי :]

מה הבעיה תשירי לבנות

יש הופעות שבנות שרים שם אז גם את יכולה להצטרף למה יש לך תאווה שבנים גם ישמעו אותך [ואם יש לך כזה תאווה אז בדיוק לזה יש האיסור]

למעלה