שאלה שמפריע לי

שאלה שמפריע לי

יש לי קול מאוד יפה ומה שמפריע שאני חרדית אז אני לא יכולה להתפרסם וזה מאוד מפריע השאלה למה אסור? כתוב קול באישה ערווה אבל תכלס זה היה פעם היום כולם שומעים וזה לא עושה לבנים מחשבות רעות. תודה והרבה אור לכולם!!!

סטלנודד

New member
זה שהרבה שומעים זה לא מתיר את הנושא

ובכל זאת יש כאלו המתירים כל עוד שלא רואים את תמונת הזמרת אבל ברגע שרואים את התמונה יכולים לעלות הרהורים כלפי הזמרת ברגע שתעמע את קולה וכיון שלהסתיר את פרצופך לא תוכלי העניין בעיתי

זה כזה שטויות

כאילו איזה בן חושב על הזמרת שרק שרה יש מספיק על מה לחשוב במיוחד אם זמרת צנועה

סטלנודד

New member
יש כאלו שזה כן יגרום להם להרהורים

לכן גם אם אין הרבה כאלה אסור בשביל שהמעט שכן לא יכשלו

קטב עט

New member
מהיכן לעזאזל ייבאת את הבורות שלך?

זה כתוב לגבי הסגת גבול! ולא על הלכות וגדרים.

מWIי

New member
הו הו עשית את הטעות של החיים שלך!!

התחלת עם ת``ח (תענית חלום) כמוני.. תסתכל בעניין המחלוקת אם מותר לאכול חלב עם דגים... הט``ז מביא וכן מובא בהמשך מעוד כמה אחרונים.. בקיצור התעוררתי..

קטב עט

New member
תענית חלום? צדקת!

לגבי הלכות וגדרים, כדאמרן, רק אחד שבאמת אין לו מושג בתורתנו הק' ובדרך הפסק, יכול לחשוב שגדר שדשו בו רבים יותר. את הט"ז אני מניח שלא ראית בפנים. הט"ז, ועוד ראשונים ואחרונים, שוקלים להתיר דברים שיש בהם משום סכנה, והוכח שרוב העולם אינו ניזוק מהם, ודשו בו רבים, מטעם שומר פתאים ה'. נ. ב. את טעות חיי כבר עשיתי בזה שחשבתי בהתחלה שאתה יודע ללמוד...

מWIי

New member
טעות חייך עשית כש

הגבת על הודעה במקום להבין שזה בדיחה.. טמבל! אני נבחנתי על זה עשרות פעמים..,! ואתה כמו תמים רצת להסתכל בפנים.. חחחח איפה אתה חי אני כותב תענית חלום ואתה מקבל ברצינות...

קטב עט

New member
ת"ט הייתי קורא לך, לא ת"ח.

אגיב על אחרון, ראשון. כי אני מניח שאת בכל מקרה קורא הפוך.. א. אמרתי, שאם פעם מישהו נתן לך להבין שאתה ת"ח, בטח התכווין לתענית חלום. ב. נשארתי על המחשב כשבדקתי שוב את נושא "הסכנות הסגוליות" בהלכה. ג. אם נבחנת על זה יותר מפעם והצלחת, אני מסיק מכך שהבוחן אינו יודע קרוא וכתוב.

מWIי

New member
מה יש לך עם קריאה?

יש איזה סיוט עם קריאה. כתבת: החסידים לא יודעים לקרוא.. אני לא יודע רק באידיש, מי לימד אותי.... וכו` ועכשיו הבוחן.. תתעורר אף אחד לא צוחק עליך.. אולי בילדות.. לא יודע!

קטב עט

New member
מטבעי

אני משתדל לדון אנשים לכף זכות. ולכן אני מעדיף להניח בנוגע לאדם שכותב שטויות, שהוא לא יודע לקרוא, מאשר שהוא טפש...

מWIי

New member
אני עדיין בדעה

שאתה בטראומה מילדות. שצחקו עליך שאתה לא יודע לקרוא. וכנראה שמאז שלמדת אתה משתדל להראות לכולם.. ב. לדון לכף זכות זה לא טבע! זה מידה יהודית שנולדת איתה ואתה רק יכול לטפח אותו (או להרוס)

קטב עט

New member
פרויד קטן עליך..

כנראה שיש כמה "גויים" ל"ע, שנולדו עם ה"מידה היהודית" שאתה מדבר עליה.

שומר 23

New member
נערה.. כבודה..

אף פעם לא היית גבר ואת לא מכירה את נסיונות הגברים..

אמממממ..

מה ז``א זה היה פעם?! הרבה דברים אמרו פעם אבל הכל ל ת מ י ד . . . וזה שכולם שומעים לא מכשיר שומדבר... חוצמזה את יודעת מה עובר להם בראש?? לא וגמני לא... מה שכן יש כאלה שמוכשרות בקטע הזה ומפתחות את זה לציבור הנשים בלבד אז...

זה סתם דבילי רק לדתיות

אגב בתורה של הדתים לאומים כתוב שמותר או מה? כי פשוט הזמנים הישתנו

את לא דתיה?

אז לכי תשירי למי שאת רוצה... אני לא מבינה למי את רוצה לשיר? איפה את רוצה להתפרסם? לכי לכוכב נולד ותתפרסמי לך. באת לקבל פה היתר? מה את רוצה שיעשו הופעות מעורבות לחרדים ואת תופיעי?

למעלה