שאלה שמעסיקה אותי..

theone2468

New member
שאלה שמעסיקה אותי..

עוד מעט אני מתגייסת (9 ימים אבל מי סופר...) ובהתחלה היציאות שלי יהיו ממש חרא..כאילו, 18-3 חרא ! וזה לא מסתדר עם השבתות שלו, ז"א שלא נתראה בבית כמעט חודשים! ואולי יהיו לי ביקורים וזה לא בטוח בכלל כי זו ירונות, ואני לא יודעת מה לעשות.. וגם בסדיר אני אהיה בבסיס סגור...יש פה חיילות עם חבר שבבסיס סגור? או בכלל שעברו תקופה כזו ארוכה מבילא לראות אותו? איך אתן מצלחיות? לפחות הוא יהיה פה מרביעי עד שני הקרוב אז נוכל לבלות כמה שיותר ביחד.. (היציאות שלו 16-5, הוא קרבי)

Jeanne D Arc

New member
לדעתי..

את יכולה להשאר איזו שבת נוספת ואז לצאת כשגם הוא יוצא.. והכי הרבה שלא ראיתי את אקס שלי היה איזה חודש, אבל זה היה לא בגלל הצבא אלא כי הייתי בחו''ל..

אל תדאגי

כמה נדוש שזה- אהבה מנצחת הכל
חבר שלי היה בטיס, שזה 28 כללללל הזמן (6 חודשים עד שהוא נפל....) וזה להתראות פעם בחודש, ושתדעי - זה רק עשה טוב ליחסים שלנו. כמה מצחיק שזה נשמע, שהיינו נפגשים זה פשוט היה עילוי!!!! היינו מתחבקים ומתנשקים ורצים אחד לשני וכל הזמן ביחד, זה כל כך עוזר לקשר. גם הקשר הפך מקשר פיזי לנפשי כל כך. הפכנו להיות חברים כל כך קרובים
הייתה פעם שהוא יצא אחרי 28 שאני הייתי בטיול של ביצפר (הוא גדול ממני ב-3 שנים), טיול - חמישי-שישי-שבת-ראשון והוא חזר ביום שישי והיה בבאסה של החיים שאני לא בבית ואני התבאסתי כל כך גם... שפשוט התחלתי לבכות מרוב געגועים אליו
אז המורה הקפיצה אותי לתחנת אוטובוס ונסעתי אליו
אז בשורה התחתונה, אחרי הנאומים שלי (בלתי נסבל אה?) יהיה בסדר. זה יחזק אותכם ויהיה בסדר. אתם תתראו ויש ביקורים וזה נחמד מאוד ואם אתם ממש צריכים, יש שיחים
(השיחים בחצרים שליטע!!!!!!!... מכירה אותם טוב
)

theone2468

New member
חחח ממש לא בלתי נסבל!

תודה רבה על העידוד, באמת שזה עזר לי! ואם אני אגיע לחצרים אז אני כבר אהיה בחדר שם כי זה יהיה בסדיר ולא תהיה בעיה :) תודה!! =]

Clueless Maiden

New member
גם שלי היה בטייס

שלחת לו קתפ"טים? ^^ איזה באסה שאין קתפ"טים בכל חיל אחר. לבנות שלא יודעות, קתפ"ט זה קצין תורן פרח טייס, שמתקשרים אליו ואומרים לו לרשום הודעות, לצייר ציורים, ולפעמים הוא אפילו מוסיף הערות משלו בסגנון של "אחי, מה נפל על חברה שלך?"

למעלה