תגובה כפולה...
השחקנים עושים הסדרה -אני ממש לא מזלזלת בכותבים, מפיקים במאים שכול אחד מהם יכול להפיל או להעלות סדרה אבל השחקנים הם המייצגים של כולם - אנחנו מתחברים אליהם, נאמנים להם, יודעים לקרוא את תווי הפנים שלהם (כשמא מסתירה משהו, כשהארם מופתע כאי.גי מעוצבן...) ודואגים להם. הרעיון מאחורי הסידרה הוא לא כל כך גאוני... עורכי דין (אבא אומר שסדרות על עורכי דין יכולות להמשל לנצח) בצבא... נותן "ספין" מעניין אבל בכול זאת עורכי דין. אני מסכימה עם מי שכתב למעלה שהדמות הראשית היא הארם ולא דיויד ואני מקבלת את זה, וכמו שהחליפו את מג בעונה הראשונה בוודאי היו יכולים להחליף גם אותו (למרות שהוא תקיד יותר ראשי ממנה) בשלב יותר מוקדם של הסדרה, אבל 9 עונות????? הסידרה בניה גם על המקרים בכל פרק אבל מה שמוסיף תוכן הם הדמיות, כולן וכל מב שאנחנו יודעים אליהם. בקשר למכושפות, אני לא הולכת להתווכח איתך לגבי פייג'/פרו (פרו הייתה הרבה יותר טובה!!!) אבל לא החליפו את כל השחקנים הראשיים, החליפו אחת מתוך 3 (או 4 תלוי איך סופרים את ליאו) והסדרה לדעתי הדרדרה.... (צריך לציין שאני בקריז לא מוסבר, אז עם המשפטים למעלה לא מתחברים אחד לשני ממש טוב....אני יודעת!)