שאלה שמענינת אותי.

Elder

New member
שאלה שמענינת אותי.

האם אתם מגדירים עצמכם כמעריצי הסדרה עצמה, מבחינת עלילה ותוכן. או כמעריצי השחקנים והשחקניות שבה. בואו נשאל את השאלה ככה, אם יחליטו על החלפה כללית לכל השחקנים בסדרה או רק הראשיים (נכון לא אפשרי, אבל אם..) האם תמשיכו לצפות בסדרה?

shipper heart

New member
סביר להניח שאני אמשיך אבל עם פחות

התלהבות....תחילת ההתמכרות שלי לסדרה *כשהעונה ה7 שודרה בסטארוורלד...אהבתי גם לפניאבל לא יותר מזה* הייתה בגלל הארם ובגלל שרציתי לראות מתי הארם ומאק כבר יהיו ביחד... אם קת'רין לא תחתום על חוזה חדש לעונה 10 אני אהיה נורא מאוכזבת אבל אני אראה את העונה בכל זאת כי אני לא אוכל בלי לראות איך זה נגמר אבל אם הם היו הורגים את הארם עונה שעברה אני לוידעת מה הייתי עושה...התחלתי לראות את העונה ה9 רק בגלל התקצירים על H/M שהארם הולך להציל אותה וחשבתי שזה סופסוף יקרב אותם...ממ זה אומר שאני מעריצה של הסדרה...חחחחחחח כי אחרת העובדה שהם יכולים להתקרב מזה לא הייתה מעניינת אותי והייתי רואה בכולופן...

omer landau

New member
אני אוהב את הסידרה

אני מעריץ הסידרה מאוד מאוד מאוד אבל עקב האובססיה אני אוהב את דיוייד המגלם את הארם גם בתפקידים אחרים

Nushi G

New member
אני מתה על הסדרה!!! כמובן ש- 99.9

אחוז מזה זה בגלל השיפריות ואוי ואבוי למי שייקח את זה ממני (DPB ן- TPTB ראו הוזהרתם!!!
), אבל אם יסיימו את חלקם של הארם ומאק בסוף שיפרי סוחט דמעות
ואז יחליטו לעשות "ג'אג- הדור הבא" אני לא אתנגד...
למרות שמנסיוני, סדרות המשך הן בערך בגובה דשא לעומת המקוריות, בטח לעומת המצויינות של ג'אג כרגע...

וואי שאלה ממש טובה

טוב.. הדעה שלי בנוגע לטלויזיה בכללית, היא שהשחקנים עושים את הסדרה. (שחקנים ותסריטאים כמובן)אני חושבת למשל שסדרות מסויימות, אם השחקנים היו שונים, פשוט לא היו מצליחות. זה עניין של כימיה בין שחקנים, התאמת הקאסט אחד לשני ולסדרה בעצמה... ואני חושבת שבסדרה הזאת הליהוק הוא פשוט מדהים וממש תורם לסדרה, ולמשיכה שלי אליה... אני חושבת שהייתי צופה בסדרה אם הקאסט היה משתנה.. אבל לא באותה התלהבות.. בטח עכשיו, שכבר עבר כל כך הרבה זמן ואני כבר מקשרת את הדמויות עם השחקנים.. היה לי מאוד קשה לקבל את השינוי... לדוגמא, אני חושבת שהקשר בין הארם ומאק לא יעניין אותי יותר, כי מבחינתי הארם ומאק זה דיוויד וקתרין... אבל אני ימשיך לצפות כי העלילה מעניינת אותי... וכדי שאני אוכל להמשיך לבוא לפורום לדבר עם כל האנשים שאני אוהבת.. :))

אני לא מתביישת להודות שלא.

למען האמת,יש הרבה סדרות בטלויזיה שהן מעולות,אבל אף אחת מהן לא גרמה לי להיות מרותקת לפורום שלה...אז זה כבר נותן לכם חצי תשובה. שנית...יש לי מגרעה עצומה והיא נאמנות יתר...יהיה לי קשה לראות ג'אג בלי הארם ומאק. זה יהיה בערך כמו הפרק של היום - פרק באמת יפה אבל חסר ואין דרך אחרת להגדיר את זה. אני אולי אצפה בה ,כמו שאני יכולה לשבת ולראות את משמרת שלישית וזהו. בלי שום רגשות נוספים. אז אני מקווה שעיתי על השאלה- כלומר הבאתי את דעתי...יקבל אותה מי שירצה...ומי שלא....לא.

Elder

New member
זה אל בהכרח נכון

את יכולה להיות מרותקת לפרוום גם בגלל האנשים שפה ולא רק בגלל הסדרה :)

harmless

New member
לא!

כמו שלא יכולתי לראות תיקים באפילה אחרי שהביאו סוכנים חדשים. אחרי שהתפקיד של סקאלי צומצם ומאלדר עזב.

Elder

New member
שאלה לי אליך

איך אתה יכול לצפות מראש שהסדרה תכשל אם יחליפו שחקנים?! אולי יביאו שחקנים יותר טובים? איך אתה בדיוק חוזה את הדברים האלה? למשל לצופי מכושפות הייתה "טראומה" שהשחקנית הראשית עזבה את הסדרה והנה באה אחת פי 70000 יותר טובה. בגלל זה אני שואל את השאלה הזאת כאן כי זה יכול לקרות לכל סדרה.

cjharm

New member
תגובה כפולה...

השחקנים עושים הסדרה -אני ממש לא מזלזלת בכותבים, מפיקים במאים שכול אחד מהם יכול להפיל או להעלות סדרה אבל השחקנים הם המייצגים של כולם - אנחנו מתחברים אליהם, נאמנים להם, יודעים לקרוא את תווי הפנים שלהם (כשמא מסתירה משהו, כשהארם מופתע כאי.גי מעוצבן...) ודואגים להם. הרעיון מאחורי הסידרה הוא לא כל כך גאוני... עורכי דין (אבא אומר שסדרות על עורכי דין יכולות להמשל לנצח) בצבא... נותן "ספין" מעניין אבל בכול זאת עורכי דין. אני מסכימה עם מי שכתב למעלה שהדמות הראשית היא הארם ולא דיויד ואני מקבלת את זה, וכמו שהחליפו את מג בעונה הראשונה בוודאי היו יכולים להחליף גם אותו (למרות שהוא תקיד יותר ראשי ממנה) בשלב יותר מוקדם של הסדרה, אבל 9 עונות????? הסידרה בניה גם על המקרים בכל פרק אבל מה שמוסיף תוכן הם הדמיות, כולן וכל מב שאנחנו יודעים אליהם. בקשר למכושפות, אני לא הולכת להתווכח איתך לגבי פייג'/פרו (פרו הייתה הרבה יותר טובה!!!) אבל לא החליפו את כל השחקנים הראשיים, החליפו אחת מתוך 3 (או 4 תלוי איך סופרים את ליאו) והסדרה לדעתי הדרדרה.... (צריך לציין שאני בקריז לא מוסבר, אז עם המשפטים למעלה לא מתחברים אחד לשני ממש טוב....אני יודעת!)

הרמוני

New member
אתה לא.

אי אפשר לחזות שהסדרה תיכשל ובדיוק מאותה סיבה אי אפשר לענות על השאלה שלך. איך אפשר לדעת איך היינו מגיבים במקרה שהשחקנים היו משחקים דמויות שונות? אי אפשר. אפשר לנחש אבל מן הסתם הניחוש לא יהיה נכון.

הרמוני

New member
רגע זה לא יצא טוב

לא התכוונתי "אם השחקנים היו משחקים דמויות שונות" אלא: אם זה לא היו אותם שחקנים. לגבי דמויות שונות התגובה שלי תקפה גם לשרשור ששואל אם היו מחליפים את השחקנים של ברמבי והארם.

Dark Storm

New member
תגובות

קודם כל, הסיבה שהרבה אנשים צפו את הכישלון של x files זה בגלל שלאחר 7 שנים ביחד עם אותם שחקנים הם התרגלו אליהם ולא יכלו לדמיין מישהו אחר בתפקיד. אני אישית אוהב את השחקנים החדשים ואני אוהב את הסידרה בכלל - לא משנה עם היו עושים עונה 10 ושוב מחליפים שחקנים. לגבי ג'אג אני ראיתי את הסדרה לפני שמאק הייתה ואהבתי אותה מאוד, אני אוהב את הרעיון, כמובן שהשחקנים מעולים ואולי אם יחליפו אותם זה יפגע מאוד ברייטינג אבל אני אישית הייתי ממשיך לראות כי אני אוהב את סוג הסדרות הזה.

harmless

New member
גם אני ראיתי את גא'ג מההתחלה

והתחלתי לראות בגלל הארם-מה שהוביל לזה שגם אהבתי את הסיפורים שהסידרה סיפרה. אם היו מחליפים את הארם שסביב הדמות שלו סובבת הסידרה אני לא בטוחה שזה היה כל כך מושך אותי. ולא הייתי ממשיכה לראות אותה עד עכשיו. ובקשר לתיקים באפילה-לא סתם ירד הרייטינג-זה פשוט לא היה מעניין בלי מאלדר וסקאלי ביחד. להזכירך הסידרה סבבה סביב הדמות של מאלדר לפחות בהתחלה. אין מאלדר=אין סידרה וככה אני חושבת לגבי ג'אג

פעם14

New member
ג'אג, מכושפות ותיקים בא]פילה

קודם כל, ג'אג אני הייתי רואה ככה או ככה כי זו סידרה פשוט מעולההה אני ממש אוהבת אותהההההההה. ברור שבלי קת'רין ודיוויד (וג'ון מ. ג'קסון!!! אין עליו!!!) זה לא יהיה אותו הדבר, ואפיילו לא ייתקרב למקור, אבל הסדרנה מעולה בכל מקרה. לגבי מכושפות, ברגע שהביאו את פייג', הסדרה די הדרדרה, כי פרו הייתה נורא חשובה להרכב של המכושפות, אבל מי שרואה עונ ה 6, עכשיו מכופשות פי 100000 הרבה יותר טובות מפעםםםם ותיקים באיפלה לא ראיתי אף פעם (ור בהשכלה...) סורי

Elder

New member
אני מסכים איתך

שמכושפות בעונה 4 הייתה סדרה דפוקה.. אבל התרגלנו לפייג'.. וגם השילוב של העזיבה של פרו בעלילה היה מושלם!. עכשיו עונות 5 ו 6 נהדרות! אבל זה לא פורום מכושפות :)

Elder

New member
אני מסכים איתך

שמכושפות בעונה 4 הייתה סדרה דפוקה.. אבל התרגלנו לפייג'.. וגם השילוב של העזיבה של פרו בעלילה היה מושלם!. עכשיו עונות 5 ו 6 נהדרות! אבל זה לא פורום מכושפות :)

זה די יהרוס אם יחליפ את השחקנים

הראשיים, אבל אני מניח שאם הסדרה עדיין תהיה טוב אני אמשיך לצפות... אבל אם היה קורה לה מה שקרה לגולשים בזמן oO אסון

למעלה