שאלה שמעניינת אותי

שאלה שמעניינת אותי

יצא לי להתקל לאחרונה די הרבה ביוצאים בשאלה מכל המינים והעדות.. שאלה לי אליכם, האם גם אתם שמים לב שיוצאים בשאלה (לא בטוח לגבי יוצאות) מאופיינים בסוג של חנוניות מסויימת.. מה לדעתכם ההסבר לזה? כשאני מסתכל על החרדים, הם לא מצטיירים בעיני כלוקים בחנוניות יתר או אינטלקטואליזם מיוחד, לפעמים הרושם הציבורי שלהם הוא סוג של גסות ובערות דוקא. האם החנונים הם פשוט אלו שיוצאים בשאלה והאחרים הופכים שבאבניקים? או שככה זה העולם הדתי/חרדי בכללו? או שיש הבדל בתחום בין יוצאים מהמגזר הדתי/חרדי ליטאי/ חסידי/ ירושלמערי? ואולי הציבור הדתי - חרדי אכן מכיל בתוכו מרכיב של חנוניות של "עם הספר" היהודי קלאסי / הנשי משהו? בכלל, הדתיים לאומיים יש להם את התדמית של נחנחים טובים ירושלים? אבל מה בקשר לציבור החרדי וליוצאים ממנו? אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת בעניין

מניין לך

שזהו לא הניק הרגיל שלי? אתמהה זה ניקי וזהו שמי ויורי שיבושם לו בכל אשר יפנה ולענייננו, מהי דעתך המלומדת? האם ההבחנה שלי בכלל נכונה או שאני רואה מהרהורי ליבי? האם זה כולל גם נשים יוצאות? כי דוקא הבחורות היוצאות בהן נתקלתי לא עשו רושם כזה ואולי דוקא היו מעט גבריות אפע'ס
או שביישניות רחמניות וגומלי חסדיות.. בכלל נשים מעודנות ומטופחות הן וביישנים רחמנים וגומח"ים בכלל נחנחים וחננות הם (מתקשר גם לשרשור של הבן יקיר אנגלנדר)...

אינטואציה נשית

מגובה ברמזים עבים והכחשות נמרצות... לגבי העניין. אל תכליל, מה את מכליל? יא מכלילן הלוואי שתכלל!

כנראה

שגם אינטואציה נשית זה כבר לא מה שהיה פעם... אני לא גולש בניק אחר אז אני לא גולש. נקודה. מי עושה הכללות, מי? ולמה הקללות? רמז: עניין החכמה בינה ודעת משם אבוא ואליו אתייחס הוא להכליל את מה שכלול, להוציא את מה שיוצא דופן, ולהקיש ממין למינו ולהבדיל בין מין לשאינו מינו. בלעדי זאת, אין אינטואיציה אין חכמה אין תבונה אין דעת, והבדלה מנין? (ובעברית: זאת לא הכללה, זה להכיל את הסובב אותך) שלך, האזרח ק'

פעם חשבתי כך

אחרי שראיתי הרבה יוצאים הבנתי שאין מאפין מסוים. יש מכול המינים ומכול הסוגים ( אפילו ערסים) מי שיוצא בשאלה זה אדם שהכאוס של החיים הוביל אותו למחשבה הזאת.

the dudu

New member
אתה מצפה לתשובה רצינית???

כדאי שתבין משהו אחד חשוב, חנונים אף פעם לא עונים ברצינות!!!

למעלה