שאלה שמעניינת אותי ..

Bardogo14

New member
שאלה שמעניינת אותי ..

איך אתם שומעים מוזיקה? שאתם שומעים אתם לא מתעסקים במשהו אחר? רק במוזיקה? אני נוהג לקרוא בזמן שאני שומע, או רואה טלויזיה בלי ווליום .. מה אתם עושים?

RamiSun

New member
אז ככה

בדרך כלל אני מקשיב עם דיסקמן תוך כדי הליכה, או ברדיו באוטו תוך כדי נסיעה. מעבר לפעולות חצי אוטומאטיות כמו הליכה ונהיגה, אני לא עושה כלום. מבחינתי, לפחות פרוג אי אפשר לשמוע תוך כדי קריאה או צפיה בטלויזיה.

Bardogo14

New member
מבחינתי אפשר ..

כשאני רואה טלויזיה בלי ווליום, אני יותר מתרכז במוזיקה מאשר בטלויזיה. כשאני קורא אני מקשיב למשהו שאני כבר מכיר טוב. דיסק חדש, שאני לא מכיר אני בדר"כ מאזין בלי לעשות משהו אחר.

עמית ע

New member
עם דיסקמן ברחובות רמת גן הסואנים?

מגביל אותך לשמוע רק מטאל, ובווליום מטורף, לא?

RamiSun

New member
לא, לא...

אני הולך בפארק הלאומי בר"ג....רק רעש שרשראות האופניים יכול להפריע.

אדם זאב

New member
אני

שומע מוסיקה בזמן שאני לומד למבחנים, (עכשיו) לא תוך כדאי קריאה אלא תוך כדי חישובים. בנוסף אני שומע כל יום איזה אלבום או שנים או שלוש או יותר (תלוי בזמן הפנוי) בחדר עם אוזניות. (לא רוצה להפריע לשכנים) וגם תוך כדי נסיעה, אבל לא כדאי להיות הרכב שלידי, כי מסובב את הוליום עד הסוף... זה פשוט כיף ! אגב, בדרך כלל הנוסעים שאיתי במכונית סובלים כי אני לא מרשה לדבר בזמן שיש משהו פרוגי מתנגן , זה עבירה על החוק !!! חייבים להקשיב ולהפנים :) בכלל אני לא אוהב שמדברים בזמן ששומעים פרוג, יש עוד משהו עם הבעיה הזו ???

לשמוע בזמן השמיעה

אני נוהג לשמוע מוזיקה בזמן ההאזנה. בהתאמה, אני נוהג לקרוא בזמן הקריאה, ולהתקלח בזמן המקלחת. ועכשיו ברצינות: אלבומים 'איכותיים' אני נוהג לשמוע בלי שום דבר ברקע, ובעיניים עצומות. אלבומי 'סתם פופ' אני נוהג לשמוע ברקע. כל דבר אחר מסיח את דעתי. גם כשאני קורא, אני עושה זאת בלי שום דבר ברקע. כנ"ל גם סקס.

אם כבר הזכרת סקס, יש לי שאלה:

האם גם אותו אתה עושה עם עיניים עצומות ? והאם גם כאן יש הבדל בין סקס איכותי לסתם סטוץ פופי ?

epitaph

New member
ברור שיש הבדל...

בסטוץ פופי אפשר גם לנקות את הבית תוך כדי, בסקס איכותי ופרוגרסיבי צריכים להיות מאוד קשובים שמה לא נפספס את הדיסוננסים ושינוי המשקלים...

שאלות פרוגרסיביות מאוד יש לך

סקס עושים עם עיניים פקוחות ועיניים עצומות לפי הצורך, כמו בפרוג. ההבדל בין סקס איכותי ובין סטוץ פופי - כמו בפרוג, יש לשבור את מחסום ארבע הדקות, להקפיד על פיתוח מוטיבים מושכל, מגוון של וריאציות, דינמיקה (חלש-חזק), לאלתר במידה, לשמור על ריכוז, לחרוג מן המשקלים הזוגיים ולדאוג לקליימקס הדדי בכל יצירה ויצירה. ועכשיו ברצינות: אני רואה דמיון רב בין "קוויקי פופי" ובין "קמא סוטרא פרוגרסיבי". זה ההבדל בין ספר של אתגר קרת ובין רומן של תומא מאן, או ההבדל בין סרט דרמה חזק של מייק לי ובין עוד אקשן-זבל של הוליווד.

FunkyMonk

New member
זה תלוי

לרוב אני שומע מוסיקה בזמן שאני עושה משהו אחר, כל מיני דברים. אבל יש פעמים שאני פשוט נשכב על המיטה, שם לי איזה דיסק איכותי, ופשוט.. מקשיב לזה.. היה איזה יום לא ממזמן (קצת לפני ההופעה), ששרפתי יום שלם בלשכב על המיטה ולשמוע פינק פלויד.

eliavtu

New member
האמת שכל הזמן..

אם אני מתעסק במשהו- אז המוסיקה כמוסיקת רקע. בריצות- המוסיקה היא בשביל המרץ והאנדרנלין. יש מוסיקה שמתאימה למצבי רוח. ולפעמים אני פשוט שוכב על המיטה ומקשיב למוסיקה- בשביל להקשיב ממש טוב..

למעלה