דעתישאלה שמעניינת אותי
מחוננות היא מולדת? האם רק ילד שקיבל הרבה מהוריו ומהסביבה יפתח מחוננות או שמי שיש לו את זה - יש לו אתזה?? האם יש מחוננים שהגיעו ממשפחות במצוקה (עוני, אלימות...) ועוד שאלה שמעניינת אותי - האם לרוב הילד המחונן הוא הבכור במשפחה?
גנטי או סביבתי - אני מאמינה ששניהםשאלה שמעניינת אותי
מחוננות היא מולדת? האם רק ילד שקיבל הרבה מהוריו ומהסביבה יפתח מחוננות או שמי שיש לו את זה - יש לו אתזה?? האם יש מחוננים שהגיעו ממשפחות במצוקה (עוני, אלימות...) ועוד שאלה שמעניינת אותי - האם לרוב הילד המחונן הוא הבכור במשפחה?
תכונה מולטי פקטוריאליתשאלה שמעניינת אותי
הרבה מאוד תלוי בסביבה כןתכונה מולטי פקטוריאלית
ישנן תכונות בגנטיקה שקימות בגנים, אך מתבטאות בתנאים מסויימים. כגון הומוסקסואליות וגובה ולהבדיל מצבע עיניים, שיער וכו'... ההגדרה למחוננות אינה אחידה וקיים טווח רחב מאוד של מחוננות וסוגים שונים של מחוננות. אני מאמינה שהרבה מאוד תלוי בסביבה בהנחה שהגורם המולד קיים.
שילוב של השנייםשאלה שמעניינת אותי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.