שאלה שמעניינת אותי...

SpiritCrusher

New member
שאלה שמעניינת אותי...

מהן חמשת ה"קלאסיקות" שלכם ברוק בכל הזמנים?

wish i was here

New member
אני ינסה לענות

למרות שזה מאד קשה...אבל שיהיה. 1.while my guitar gently wheeps-the beatles 2.whole lotta love-led zeppelin 3.the house of the rising son-the animals 4.jumping jack flash-the rolling stones 5.back in black-ac/dc כמובן שהיו עוד מלא שהייתי מת להכניס אבל אמרת רק 5...למרות שיש עוד טונות שאני אוהב בדיוק באותה מידה

Vdrums

New member
led zepplin

pink floyd deep purple hendrix police לא הכי רוק קלאסי אבל להקה קלאסית בשבילי.

epitaph

New member
טוב, בשליפה מהירה...

King Crimson - Starless, 21st Century Schizoid Man Yes - Close to the Edge, Soundchaser Camel - White Rider, Dunkirk Traffic - John Barlicorn Must Die, Heaven is in Your Mind Rush - YYZ, 2112 אפילו שני שירים מכל להקה...

Sum41xGiRL

New member

Ramones - Today your love, tomorrow the world The Stooges - No fun Jimi Hendrix - All along the watchtower The Doors - Light my fire Jerry Lee Lewis - Great balls of fire

epitaph

New member
אוווש, הזכרת לי...

Jimi Hendrix - Castles Made of Sand The Doors - Riders on the Storm Deep Purple - Hey Joe

Sum41xGiRL

New member
מה

היית עושה בלעדי? ממתי לדיפ פרפל יש קאבר ל"היי ג'"(אני יודע שזה שיר עם)

epitaph

New member
באלבום הראשון שלהם...

Shades of Deep Purple, ביצוע מעולה, מתחיל עם פתיחה סטייל ספרדית כזאת, אינסטרומנטלית ואז אחרי איזה שלוש דקות מתחיל השיר עצמו בתפנית די חדה.

Sum41xGiRL

New member
מעלה

מעלה - 1)מדרגה,דרגה, שלב: "ולא תלעה במעלות על מזבחי"(שמות כ כג) "שש מעלות לכסה"(מלכים א' י יט), "ותשב השמש עשר מעלות במעלות אשר ירדה"(ישעיה לח ח), "באו ועמדו על מעלות האולם"(תמיד ז' ב').2)עליה, קומה עליונה: "הבונה בשמים מעלתו"(עמוס ט ו'). 3) מעמד,מקום רם: וגבוה: "במעלות קדושים וטהורים"(אל מלא רחמים)"גדלה מעלתך בעיני לרב זריזותך על הדרישה"(מורה נבוכים פתיחה) "וכפשע בינם ובין מעלת הגאונים"(ביאליק, המתמיד) 4)יתרון, חשיבות ערך: "זו מעלה יתרה יש בין ישראל לגרים"(קידושין ע) והתיקד מעלת נפש, ואינה משרת את מתי הנפש יקרה?"(הנגיד, דיואן 157) "מן העבים...מעלות רוחך זכות,טהורות"(ביאליק, נושנות 5) יחידת המדידה של קשתות וזויות השוה לאחד משלוש-מאות ושישים(360\1) במעגל.נוהגים לציין מעלה בעיגול קטן מסביב למספר.

epitaph

New member
חברת הקלטות?

הייתי בטוח חברת הפצה או יותר נכון לייבל של פאנק. קראתי, עדיין לא הבנתי, אני אמרתי "מעולה" ואתה בכלל כתבת על "מעלה".

ScrewTheRat

New member
my turn

rolling stones - paint it black death from above 1979 - romantic rights the doors - i looked at you jimi hendrix - 3rd stone from the sun rage against the machine - people of the sun

psychoit

New member
5 הקלאסיקות עבורי../images/Emo26.gif

אנג'י של האבנים המתגלגלות. light my fire של הדלתות. מתחת לגשר של רד הוט צ'ילי פפרז . זיגי סטארדדס של דיוויד בואי. space odditty של דיוויד בואי. כל אלה הם כמובן ה-קלאסיקות בשבילי.

למעלה