שאלה שמעניינת אותי..

No BoDy1

New member
שאלה שמעניינת אותי..

אני בתור ילד לא מבין איך אישה יכולה לשאת ילד 9-10 חודש בבטן ובסוף לתת אותו למישהי... מה שרציתי בעצם לשאול (או סקר קטן): מה המניע שלכן להיות פונדקאיות?

shiran 25

New member
תשובה

אתה בתור ילד לא צריך להתעניין, וגבר בחיים לא מבין מה זה הריון אז איך אתה בתור ילד חושב שאתה מבין מה זה הריון? מאחלת לך שתגדל ולא תדע אף פעם מה זה אימוץ או פונדקאות כי לא כל אחד זכה שיוכל להביא ילדים לעולם בטיבעיות אז עדיף שלא תדע ואסור לשפוט אף אחד ואם יש לנו אפשרות לעזור ולהעניק לזוג שאין להם אפשרות להביא ילדים לעולם זה מצווה וזה דבר גדול שלא כל אחת יכולה לעשות והמטרה מתחילה בדרך כלל מרווח כספי

No BoDy1

New member
אמממ ../images/Emo4.gif

לא באתי לפה בידע כלשהו.. אז למה את פותחת בתקיפה? קשה לתת תשובה וזהו...? לא התלוננתי על נשים כמוכן או משהו דומה... רק רציתי לדעת את המניע בכל מקרה, תודה

תשובה רצינית לילד רציני...../images/Emo124.gif

אז ככה ילדון , פונדקאית למעשה משמשת "חממת דגירה" לעובר שלמעשה לא שלה גנטית , אל רחם הפונדקאית מחדירים עובר (שהוא עדיין תא מתפתח) ששייך להורים הביולוגים שזה אומר ביצית של האם שהופרתה בזרע האב. הפונדקאית "שומרת" להם על הילד שלהם בעצם ! לפונדקאית אין שום קשר גנטי ולכן הוא לא ילד שלה . לא כל אחת יכולה להיות פונדקאית , יש קריטריונים והראשון והחשוב ביותר הוא שלפונדקאית יש ילד/ים משלה . פונדקאית עוברת מבדקים פסיכולוגיים ע"מ לאבחן אותה שאכן היא יכולה לשמש כפונדקאית ולעמוד במשימה . העניין מאוד מורכב , ואם תרצה אשמח לענות לך על כל שאלה ... סיגל

ודרך אגב , המניע הוא לרוב כלכלי...

אם כי יש כאלו שעושות את זה בשביל לעזור לנשים שלא יכולות ללדת ...

איילת567

New member
אם אתה כל כך רוצה לדעת.....

כל מה שסיגל אמרה זה נכון המניע בדרך כלל הוא כלכלי אבל גם הרצון לעזור לזוג שאין להם ילדים לי יש ילדים גדולים וכל הזמן דגלתי בהסברים בכדי שיבינו ואם שאלת גם לך מגיע לדעת כל הכבוד על ההתענינות אם תרצה עוד הסברים אשמח גם אני להמשיך ולהסביל לך מאחלת לך המשך ערב נעים איילת הפונדי של אירית.

R A M1

New member
שאלות תם../images/Emo12.gif

סליחה אם אני משתמש בניסוח לא מדוייק, אני אבא לשלושה שני בנים ובת ויש לי כמה שאלות ברשותכן : מי מיכן שהן אמהות לילדים נוספים? האם אתן מתגעגעות אל הילד שילדתן כפודנקאיות באותה המידה שאתן מתגעגעות אל הילדים שלכן ? האם שמרתן על קשר עם הילד ? האם ישנו אותו הרגש או הקשר התבורי והטלאפתי, כמו שלעיתים קרובות יש להורים עם ילדיהם, שהם שלהם גם ברמה הגנטית ? איך ניתן להגדיר קשר רגשי שכזה ? האם העובדה שהפונדקאית איננה אם גנטית הופכת את תהליך ההריון לחוויה ריגשית שונה ? האם ניתוק פיזי מביא עמו ניתוק רגשי ? לאן מפנים את הפרדוכס של ההריון הלידה והמסירה ? האם התשלום מהווה משקל מספיק על מנת להיות אם פונדקאית סליחה על ההתרגשות ומבול השאלות ותודה על התשובות. רם.

רם , ראיתי שאתה סטודנט כך שלקרוא

הרבה חומר לא מהווה בעיה בשבילך ... כנס להיסטוריה של הפורום ותבין בדיוק איך זה "עובד".. פונדקאיות לא נקשרות לעובר , הן לא מתגעגעות אל הילדים שילדו . תנבור קצת יותר פה ותבין הרבה יותר על התהליך המורכב הזה שנקרא פונדקאות . בהצלחה ובמטיחה לך שיהיה לך מעניין ............ סיגל

למעלה