שאלה שמעניינת אותי....

faith2

New member
אבל המדים הירוקים האלו...

הסרבלים, עם הקסדות...פשוט עושים לי את זה!!!! חייבת להתוודות!

black side

New member
לא עושים לי את זה:/

טייסים-לא אוהבת, כל מי שראיתי גם נשוי/ זקן (הגיל שלי חחח;)) חיילים-טיפשים וממ מה עוד עם מדים? אה שוטרים- פחחחחחחח

בתור חיילת בחיל אויר לשעבר:

חיילים במדים שה לא כזה סקסי כמו סתם בגד עבודה, חולצה גזורה, או גברים שווים שמתעמלים בחדר כושר!!!
הייתי בחיל אויר ויצא לי להכיר לא מעט טייסים, יש לי אפילו מכר טייס: בנות: טייסים (לא כולם כמובן) הם "עם" חרא!! יהירים שלא מהעולם הזה משחקים אותה קשוחים, קמצנים ומרובעים (מבחינה מחשבתית)....... קיצר רדו מזה!!!! מצאו לכן גבר אמיתי - זה שלא הבגדים עושים אותו!!

redlight driver

New member
דוגרי זה מזה שטוית מה שאת אומרת ...

עם כל הכבוד, כמו שאני מכיר ושמעתי על חיל האויר, אחד מהדגשים העיקריים שלהם על הטייסים זה האופי של הטייס, הם לא אוהבים שחצנים ויהירים, ותאמיני לי שאני יודע על מה אני מדבר כי דיברתי עם טייס שאמר לי את כל זה. יש אופי מסוים מאוד שחיל האויר מחפש בטייסים ואחד מהמאפיינים זה צניעות, ככה שאני מאוד מאוד בספק שיש טייסים שהצליחו לסיים קורס טיס עם אופי כזה.

אושר מ

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יקירי, צניעות זו לא התכונה החזקה של רובם. ואגב, את הקורס הם עוד מסיימים כאלה, הפלצנות והשחצנות נרכשת בטייסות...

faith2

New member
בטח!!!!

אגבב זיו'ש!!! יש לי תמונות! אני השבוע אפתח אותן, ואשלח לך

Darkwing

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif פחחחחחח...

כן כן... אין כמו חיילים/טייסים ושאר ירקות. זה הכי טוב. חבר על נייר. "יש לי חבר בטייסת *******" שמחת זקנתי. ואת רואה פעם בחודש/חודשיים. איזה כיף לך. מה הקטע עם חברים חיילים. גם ככה לא רואים אותם. לפני שתאמרו "האהבה תנצח..." ושאר משפטים קיטשיים כאלה (שהוכחו כבר כלא נכונים), אני רוצה לשאול אותכם באמת, אם זה כל כך כיף כשחבר חוזר חרמן בטירוף מהצבא אבל אתם רואים רק פעם בחודש? זה מספיק לכם? ויותר חשוב, אתן חושבות שזה מספיק לו...

NBGirl

New member
כשאנחנו לפני צבא אין המון ברירות...

אני מסתבכת עם הניסוח, אבל אני אנסה להוציא את זה נכון.. הגילאים של הבנים שבנות לפני גיוס (או בי"ב) רוצות להיות איתם זה בד"כ שנה-שנתיים-שלוש מעל וזה יוצא שמי שבטווח הגילאים הזה הוא בצבא בכל מקרה..

למעלה