שאלה שמעניינת אותי...

NK The man

New member
שאלה שמעניינת אותי...

רציתי לדעת משהו, רוב חברי הפורום הנחמד הזה הם ילדים בגילאי 14- 20 בערך נכון? השאלה שלי היא, מה גרם לכם להתחיל בכלל להקשיב לסוג המוסיקה הזה ושאלה אפילו יותר חשובה, למה אתם אוהבים דווקא את הסגנון הזה...???? המוסיקה, הליריקות, הקול של הסולן???? נעשה את זה כללי, אתם רואים שיר, לפי מה אתם קובעים את האיכות שלו????????????

7percent

New member
אממ

להגיד ניו מטאל זה כמו להגיד מטאל איזה בדיוק סגנון אתה מתכוון.. וכשאתה מתחיל עם מישי לפי מה אתה מתחיל איתה? מה זה השאלות הדפוקות האלו

SOAD R

New member
............

תראה יש מלא סוגי מוסיקה אבל עם זה אני הכי מתחברת ושלא נדבר גם על המסר של השירים...כאילו המילים והקשר ביניהם שיש שם... למשל:ממש ממש ממש לא בא לי לשמוע את כל זמרי הדיכאון האלה..(זבל מוסיקלי) שהם שרים על איזה ברבי עם עיניים ירוקות שעזבה אותם ומאז הם לא יודעת מה... ולשאלה הכללית שלך..למה דווקא את זה... כי זה מה שמדבר אלי

Hellbeast666

New member
אני מסכים איתך ב100%

דיכאון\מזרחית וכל שאר הפסולת האורגנית הזאת הם פשוט שירים ללא כל משמעות עמוקה והם גם לא משדרים שום מסר הגיוני חוץ מזה: שחברה שלו עזבה אותו ושברה לו את הלב ועל זה מבוססים כל השירים ה"גאוניים" האלה. אבל לא באנו לרדת כאן על מזרחית... כל אחד נמשך בעיקרון למוסיקה שמעניינת אותו ומדברת אליו בשבילי ניו מטאל זה אולי 35% מהמוסיקה שאני שומע לא יותר מזה

KsesWes

New member
שמעת על אימו או אימו קור

או פאנק רוק או אפילו פאנק מטאל ניו מטאל?? שמעת על מהם שרים?? כולם שרים על החברה שעזבה/מתה/עברה דירה/ אמא שלה לא מרשה לה לצאת עם פריקים פשוט תכנס לליריקס להקה האהובה עלייך ותראה שהם כותבים על אותו חרא כמו כולם אבל הם שמים המווווווווווווווון מטאפורות זה הכל הכל מסתכם בסוף בשירים על סרטים בינו לבינה

מה משמעות עמוקה מה

למי אכפת מהמשמעות קיבינימט, אני ארצה משמעות עמוקה אני אפנה לשייקספיר, אני ארצה להתפרק אני אפנה לניומטאל ומטאלקור

maxbass

New member
בשביל...

ששיר יהיה טוב, הוא לא חייב להיות עם משמעות עמוקה (לפעמים מספיקה המוזיקה וצורת השירה)... וזה שאתה לא אוהב מזרחית זה לא אומר שזה חרא, זה אומר שאתה לא יכול להתחבר לסגנון. נ.ב. אבל נכון שלא באנו לדבר פה על מזרחית, פשוט הייתי חייב לאמר זאת

אני מציעה לכולכם

לשמוע Dead Milkmen ליריקה כזאת גאונית לא שמעתי כבר המון זמן. אמנם יש להם כמה שירים על היחסים שבינו לבינה אבל באופן כללי הם ממש לא שרים על דברים רגשניים

kiticat

New member
אני בת 18.

איך התגלגלתי למוזיקה כזו? נחשפתי לשתי להקות. בעיקרון הכל התחיל דרך קרולינג של לינקין פארק. אני אשכרה זוכרת שלא סבלתי את הסגנון הזה והעברתי כשרק שמתי פיפסון בטלוויזיה. אבל בהמשך נחשפתי ללינקין פארק וסטיינד שמעולים. לפי מה אני קובעת את האיכות? לפי הליריקה המילים והחיבור ביניהם. אבל בעיקר לפני הרגש- אין נוסחות לזה. לכתוב על מוזיקה, זה כמו לרקוד על ציור.

T a L L L

New member
אוקיי..

פשוט התחלתי להיחשף לכל מיני סוגות של מוזיקה, ועל זה נדלקתי..זה די פשוט.. ובד"כ שאני שומע שיר, אני מתייחס בעיקר לווקאליות של הסולן, לסולואים של הגיטרות, לקצב. ובקשר לליריקה, כל עוד היא לא ממש טיפשית ומטומטמת אין לי ממש בעיה, אבל כמובן ששירים על ליריקה יותר עמוקה ושיותר קלה להתחבר אליה הם בד"כ יותר טובים..

למעלה