שאלה שמעניינת אותי

hili1234

New member
שאלה שמעניינת אותי

בואו ניקח נערה בגילי. 14. שנגיד רוצה לדגמן, ויש לה את הנתונים המתאימים. לאיזה חברת בגדים היא אמורה ללכת בדיוק? הרי, חנויות של ילדים - לדוגמא הוניגמן קידס, היא כבר גדולה מדי, ובכ"ז, החנות פונה בעיקרה לילדים בני 11-12. אבל חנויות למבוגרים, קסטרו לדוגמא - היא גם לא יכולה, כי היא קטנה מדי. אז איפה ולמה נערה כזו יכולה לדגמן?

dostein

New member
תוך זמן קצר היא תדגמן אופנה לצעירות

נערות בנות 14 - חלקן - ביחוד אלו עם הפוטנציאל - הינן כאלו שעל ידי איפור-שיער וסטיילינג נראות נשים צעירות ולא חס וחלילה לוליטות

עמי1986

New member
בדיוק בשביל זה המציאו מישהו גאוני

סוכנות!!! תיראי איזה המצאה גאונית! את עושה בוקר נרשמת לסוכנות והיא כבר דואגת לאיפה ממקדים את היופי שלך.... חוץ מזה שיש עוד המון עבודות שלא קשורות לחברות אופנה גדולות כמו למשל העבודה שדורון הציג פה למעלה של בגדי ים למעצבת 'ונסה'... יש עוד הרבה אופציות אחרות זה לא מחייב שרק חברות אופנה גדולות יקחו אותך..... ויכול להיות שאם את כל כך מיוחדת יקחו אותך בכלל לחו"ל וינסו לקדם אותך שם.... אבל מ-ידע אישי שלי רוב הבחורות מתחילות בגלל בגיל \15 16 כשהגוף שלהן קצת יותר מפותח לעולם הדוגמנות.... אין הרבה בחורות בגיל 14 שמתנשאות לגובה של מטר 70 ומעלה ויש להן גוף שמתאים לתחום.... ובקיצור ולעניין אם את בת 14 ואיכשהו כן מתאימה לתחום אז את צריכה ללכת לסוכנות והיא כבר תדאג לך את לא צריכה לשבור את הראש...

hili1234

New member
מן הסתם שאני יודעת שיש כזה דבר

שקוראים לו סוכנות. אתה לא צריך להיות (לנסות) ציני. וזה לא קשור, אני מדברת על כל חברת בגדים(באשר היא), או כל אדם שמוכר בגדים. אז מה נערה בת 14 אמורה לייצג? בגדי ילדים\מבוגרים? אפילו TNT, שהיא חברה לצעירים כביכול... אני לא מאמינה שהדוגמניות שלהם בנות פחות מ17..

עמי1986

New member
תיראי

בעיקרון שום חברת בגדים לא תעשה את הצעד הזה... עד לפני כמה שנים טובות כל הפרזנטורים של החברות הגדולות היו בעיקר דוגמנים מוכרים...לאחר מכן עשתה איזשהי חברה שאני לא זוכר את שמה צעד ענק והחליטה ללכת על הכיוון האנונימי יותר ובחרה בדוגמנים לא מוכרים כביכול, בעקבותיה עשו את אותו מעשה כמה חברות נוספות, אבל במצב של היום כשתוכניות הריאליטי מפוצצות מסכים וכל התרבות הזאת נכנסה לעולם הדוגמנות חזק קשה למצוא חברות גדולות ומוכרות שיעסיקו דוגמנים לא מוכרים... מה שאני בא להגיד.... אם למשל את בת 14 והכל טוב ויפה מוצאים אותך מתאימה לתחום... יתנו לך בהתחלה עבודות קטנות... אני מדבר איתך על דיילות באירועים תצוגות אופנה קטנות יחסית נניח בקניונים או במועדונים או וואטאבר.... יפתחו את היכולות שלך ואת הכישרון שלך...בהתאם למה שיצא ממך (כמובן שהרבה מאוד גם תלוי בך) הסוכנות תסתכל על ההיתפתחות שלך ובהתאם לכך בעתיד תנסה לשלוח אותך לאודישנים לחברות אופנה יותר גדולות ורציניות..... אני לא מכיר הרבה דוגמניות שמתעסקות עם חוזים גדולים וחברות גדולות בגילאים כל כך צעירים... אפילו אסתי כביכול דוגמנית צעירה ומבטיחה בין הגדולות שטיפחו בארץ עשתה את הצעדים הכי גדולים שלה בגיל 16 ולאט לאט היתקדמה..... אם סוכנות תמצא אותך מתאימה אין לה בעיה להחתים אותך בגיל 14 אבל הסיכויים שיקחו אותך לקמפיינים גדולים הם נמוכים מאוד....

סתם לידע כללי

העבודת דוגמנות הראשונה של אסתי הייתה בגיל 14 לקסטרו אבל אז גם עולם הדוגמנות לא נהפך להטבה של סלבס

עמי1986

New member
ידוע אבל

היא לא בדיוק קיבלה פרונטליות בקסטרו ממה שאני זוכר... היא גם עשתה את פול אנד ביר, קרוקר, ברברי ועוד.... אבל עד לגיל 16 היא לא פרצה החוצה בעיקר בגלל הגיל שלה..... בגיל 16 וקצת היא כבר הופיעה במגזיל 'אלל' אני חושב, ברשימה של ה50 שמות הכי מבטיחים בעולם האופנה משהו כזה.... קצת בעייתי להיתפרסם ולקבל עבודות רציניות כשאת בת 14.... בעיקר בגלל הקהל יעד שאליו פונות הרבה חברות אופנה.....

hili1234

New member
ובנוסף

אני לא מאמינה שיש לי למה לפנות בעתיד... מכיוון שאני לא מאמינה שאני אהיה יותר מ1.70 אבל זה לא קשור חח

nnoooni

New member
אמ..

אין לך מה לתקוף את עמי הוא לא ניסה להיות ציני. תראי, דוגמניות מתחת ל1.70 זה משהו באמת נדיר, מי יודעת זאת כמוני. אני הייתי מתקבלת [כמעט] לכל סוכנות אם הייתי בגובה, ואני בת 15. בגילך את עוד גובהת, אולי כן תהיי, זה תלוי בגנים ובעוד כמה גורמים ככה שאני לא יכולה להגיד לך. גובה הוא נתון מאוד מאוד מאוד חשוב והכרחי בדוגמנות. אין לך מה להפסיד, תנסי את מזלך בסוכנויות, את יכולה גם לחכות שנה-שנתיים..כלום לא בוער. בהצלחה.

tzury

New member
אכן גיל בעייתי אבל הוא טוב להתחיל בו

וככה לצבור נבסיון ולראות בכלל אם זה תחום שמעניין אותך.

למעלה