שאלה שמסקרנת אותי

Ping Poong

New member
שאלה שמסקרנת אותי

כל הנותני שירות בטלפון.. שאתם מקבלים שיחה, אתם חייבים בהתחלה להגיד משפט קבוע? יש חברה כלשהי שמחייבת את העובדים להגיד משפט ארוך כמו: X שלום, מדבר y, במה אוכל לעזור?" כי זה נראה לי קצת שוחק להגיד את זה 100 פעמים ביום..

Oיון

New member
כן, כן, כן!!

מעטים המקומות (פאלפון לדוגמא..) שמקליטים הודעה מראש..

Ping Poong

New member
מזתומרת מקליטים הודעה מראש?

יענו כל פעם שנציג שירות מקבל שיחה, מופעלת הקלטה של הנציג אומר את המשפט?

Ping Poong

New member
חח מגניב לדעת..

חשבתי שאשכרה הנציגים אומרים את אותו משפט 100 פעמים כל משמרת

Oיון

New member
סליחה,

התכוונתי שזה לא מוקלט.. חוזרים כל שיחה על המשפט X שלום מדברת Y

זה בכל מקומ ככה

גמ במשלוחי אוכל עונימ ב"ה** שלומ מדברת יעל* בכללי אמ יענו לכ ב"הלו" זה נורא שכונתי ואת מוצאת את עצמכ במצב לא נעימ של "אהה לאן הגעתי?"

בהחלט!

אצלינו אומרים "שלום מר X מדברת "רורי" לשירותך" וזה ממש לא מוקלט כי לכל לקוח אני קוראת בהתאם לשם שלו... יש לכל לקוח קוד סודי והוא מקיש אותו במערכת שלנו וככה הוא מגיע מזוהה עם כל הפרטים אז אני מסתכלת מה השם משפחה וקראת לו בהתאם - שלום מר כהן מדברת "רורי" לשירותך אגב, יש גם משפט סיום - תודה שהתקשרת מר כהן ושיהיה לך יום טוב! קצת מעיק אבל מתרגלים לזה...

בואי אני אספר לך משהו משעשע

באחת הפעמים שהתקשרתי למוקד של הבנק ענה לי נציג שכנראה לא ישן מספיק בלילה, ופנה אלי בתור "מר". כשתיקנתי אותו שאני גברת הוא ביקש לדבר עם "מר בובה" וכשעניתי לו שאין אחד כזה והתחלתי להסביר לו מה אני רוצה, הוא אמר לי שהוא לא יכול לדבר איתי כי הוא יכול לדבר רק עם "מר בובה" על פרטי החשבון שלו (למען הסר ספק - השם שלי לא יוניסקס, והבנתי גם שבתוכנה שלכם רשום אם הלקוח הוא זכר או נקבה). רק אחרי כמה דקות של ויכוח הוא ניאות להסתכל במסך שמולו וגילה שאני לא משקרת ואני באמת בעלת החשבון. אחר כך הוא לא הקשיב למה שביקשתי, קטע אותי באמצע ועשה פעולה אחרת ממה שביקשתי (ביקשתי להזמין קוד כספומט חדש והוא פשוט זרק אותי מהמערכת והחליף לי את הקוד לשירות הטלפוני). בדרך כלל אני מבקשת מהם על ההתחלה שלא יקראו לי "גברת" כי זה גורם לי להרגיש זקנה, ותמיד הם שוכחים וממשיכים לקרוא לי "גברת"... (הייתה פעם שהנציג תיקן את עצמו באמצע).

../images/Emo6.gif האמת ש...

גם לי זה קרה כמה פעמים בודדות שבטעות קראתי ללקוח גברת או ללקוח מר... או כשהייתי ממש עייפה או כשללקוח היה שם שנפוץ אצל בנות ולהפך. אבל אחרי שניה התאפסתי על עצמי וקלטתי את הטעות והתנצלתי כמובן. אני די סגורה על זה שיש לך חשבון בבנק שלנו כי ככל שידוע לי בשאר המוקדים של הבנקים קוראים בשם הפרטי... ולגבי זה שמפריע לך שקוראים לך גברת - אני אשלח לך מסר עם עצה...

תודה על העצה ../images/Emo20.gif

ולגבי הנציג שהתבלבל - השם שלי הוא ממש לא יוניסקס או גברי ומה שעצבן אותי היה שהוא התווכח איתי בזמן שניסיתי להסביר לו שהחשבון שלי ושלא קיים "מר X".

א ו ר3

New member
לפעמים גם יש אישה עם קול של גבר

או לחלופין גבר עם קול של אישה ואז מביך לגלות באמצע השיחה שאת מדברת עם מישהו ולא מישהי וכל השיחה פנית אליה/אליו לא נכון ...

Oיון

New member
אני מדברת לכאלה ברבים,

"אז כרגע אנחנו מצרפים אתכם לחבילה, והחל מעוד @ דקות תוכלו לגלוש..

למעלה