שאלה שמסקרנת אותי איך הכרתם את איריס תודה למי שעונה
A ADVAM4 New member 11/4/06 #2 אני הכרתי את איריס... בפעם הראשונה ששמעתי עלייה ואותה היה בשיר "מישהו" ראיתי את הקליפ ונמשכתי ישר.. אחר כך באה ההופעה בניצנים.. והיה ממש מעולה.. ומשם זה זרם חחח
אני הכרתי את איריס... בפעם הראשונה ששמעתי עלייה ואותה היה בשיר "מישהו" ראיתי את הקליפ ונמשכתי ישר.. אחר כך באה ההופעה בניצנים.. והיה ממש מעולה.. ומשם זה זרם חחח
א איצקוביץ New member 11/4/06 #3 אמממ ראיתי קליפ שלה הורדתי שירים. הייתי בהופעה שהיא חיממה את בית הבובות בניצנים והייתי בהופעה שלה בניצנים ואהבתי. אדווה את היית בהופעה שלה בניצנים?!?!חיחי
אמממ ראיתי קליפ שלה הורדתי שירים. הייתי בהופעה שהיא חיממה את בית הבובות בניצנים והייתי בהופעה שלה בניצנים ואהבתי. אדווה את היית בהופעה שלה בניצנים?!?!חיחי
מ מיסטיקנית בגרוש New member 11/4/06 #4 ראיתי בטלוויזיה את הקלפי "איתי ובלעדיי" אהבתי אבל לא כל כך שמתי לב ואז נכנסתי במקרה למה שלומך וזיהיתי אותה.
ראיתי בטלוויזיה את הקלפי "איתי ובלעדיי" אהבתי אבל לא כל כך שמתי לב ואז נכנסתי במקרה למה שלומך וזיהיתי אותה.
T the Girl of Love New member 12/4/06 #5 ../images/Emo214.gifאניאניאניאני../images/Emo9.gif שמעתי על התכנית "מה שלומך" שמעתי שאיריס מנחה אותה, הגעתי לפורום, הגעתי לאתר, שמעתי שירים באתר וזהו..
../images/Emo214.gifאניאניאניאני../images/Emo9.gif שמעתי על התכנית "מה שלומך" שמעתי שאיריס מנחה אותה, הגעתי לפורום, הגעתי לאתר, שמעתי שירים באתר וזהו..