שאלה שמסקרנת אותי

שאלה שמסקרנת אותי

כשאתם או אתן נכנסים לקשר עם מישהו/י, במטרה של קשר רציני דבר ראשון, מהו הזמן האידיאלי שלכם לחכות לפני ששוכבים? והאם כאשר הזמן הזה חולף ועוד לא קרה כלום אתם פשוט קמים, עוזבים וממשיכים הלאה? ואתן, הבנות, קרה לכן שממש רציתן סקס אבל מנעתן מעצמכן לא להיכנס מהר למיטה כדי שהבחור לא "ינצל" את זה ויברח?

מה זה קמים ועוזבים? יש לך דד ליין?

לחכות זמן מסויים ואז ללכת? הולכים כשמרגישים שזה לא עובד. לשמחתי ידעתי שלא ינצלו את זה ויברחו ממני, אז לא הצטרכתי להמנע בגלל זה. לפי דעתי אין ממש זמן אידיאלי... זה מאוד תלוי.. אני מכירה בנות שחיכו 3+ חודשים ובנות שחיכו פחות... (לי יצא לחכות פחות)

אני שואלת כי

יש גברים מסויימים שפשוט לא אוהבים "לחכות" ממש לבת זוג שלהם, במיוחד כשהם כבר מאוד מנוסים.

כן, אבל מה תעשי, תשכבי איתו גם אם

את לא מוכנה? זה סתם יבאס אותך. ואם הוא לא מוכן לחכות..אז שיילך להזדיין (אולי זה באמת מה שהוא יילך לעשות
סתם..) קשה לדבר ואסור לשפוט אם לא נמצאים באותו מצב..

תראי

זו שאלה לא פשוטה. כי מצד אחד הרצון הישיר הוא להגיד "לא, לא הייתי עוזב", מאחר וזה מעשה מכוער לעזוב על רקע הסיבה הזו. מצד שני, הצרכים המיניים, בקשר בוגר, הם חלק מהעניין, ואני מניח שלאורך תקופה ארוכה אם לא היינו עושים את זה, זה היה גורם למתח שהוא זה שהיה מוביל לפרידה..

טוב..

תקופה ארוכה זה עוד מתקבל,אני יודעת שסקס כן משפיע, אבל לפי המשתמע ממנה, התקופה הארוכה הזו לא ממש ארוכה. למרות שיכול להיות שאני טועה בגדול.

בקשר אמיתי

שבועיים לפה או לפה ממש לא יהוו שינוי. המהות של הקשר והתשוקה היא שתוביל לאן שצריך ללכת. אם זה ייקח חודש או חודשיים זה לא משנה. ואם זה ייקח שנה מובן שאף גבר בוגר לא יישאר עם בחורה כזו.

השגות ותשובתי

כשאת אומרת "קשר רציני" את מתכוונת לקשר על בסיס רומנטי? אם כן, נראה לי משונה להפריד בין אהבה לבין סקס. הרצון להיות עם מישהו ב"קשר רציני" אמור להיות, בעיניי, בלתי נפרד מהרצון לשכב איתו. אם אכן מדובר באנשים בוגרים, סקס הוא חלק לחלוטין אינטגרלי, חשוב ובעיקר מהנה, במערכת יחסים. "לחכות" נשמע לי כמו משהו מלאכותי. למה מחכים? אם אין תשוקה מאחד הצדדים, ההמתנה לא תעזור לפי דעתי. אם זה מטעמי צניעות, אז למה לא לחכות כבר עד החתונה. מה כבר יהיה ההבדל בין חודש, חצי-שנה או שעתיים? ואם זה מטעמי "שלא יברח לי" אז, בעיניי, זה קצת פתטי ונוגד את הטבע. כל הסקס שעשיתי, כמעט תמיד התרחש בפעם הראשונה שנפגשנו באופן "רשמי" (כלומר, לאחר ההיכרות הראשונה) ולעיתים בפעם השניה, ומניסיוני האישי אוכל לומר בנושא שהעלית שני דברים: האחד, שהיו לי שלוש מערכות יחסים "רציניות" (3.5 שנים, שנה ושמונה חודשים) למרות או שלא למרות אותו "סקס בפגישה הראשונה". והשני, הוא שאם את אוהבת סקס (ואז אין סיבה שלא תעשי אותו טוב), הוא לא ירצה לברוח. נ.ב. אם את מרגישה שאת חייבת לחכות כי אחרת הוא יברח, בשביל מה את צריכה אותו?

הממממ...

לא מזמן נכנסתי לקשר..לא היה סקס, לא חיפשתי את זה האמת, לא רציתי..למה? אני הולכת לפי תחושות בטן. אם הוא "ינצל ויברח"..העיקר שנהניתי לכמה דקות, ואם לא נהניתי..מה טוב! המממ..כן.

אוייש, יצאתי עילגת.

לא מזמן נכנסתי ויצאתי אחרי חודשיים מקשר די רציני..לא היה סקס, לא חיפשתי את זה האמת, לא רציתי..למה? מסובך.. אני הולכת לפי תחושות בטן. אם הוא "ינצל ויברח"..העיקר שנהניתי לכמה דקות, ואם לא נהניתי..מה טוב! המממ..כן.

הזוייה

New member
לסקס אין טיימינג.

הוא כמו קתרזיס- פורקן, מטהר את הנפש ומתפרץ בגלל תשוקה ורצון הדדי של שני הצדדים. חלק פשוט בונות אומגה ושמות מחסומים ומחכות למומנט ועד אז הן גולשות לכל מיני מקומות חוץ מלמיטה. וחלקן מתגלשות בקלילות פנימה ברגע שמתחשק. אם זה טוב או רע- אין תשובה חד משמעית זה אינדיבידואלי. סקס הוא חדירה לאינטימיות, הוא מצב שבו את חושפת את הנשמה והגוף שלך, ברגע שקיים מגע מיני, כאילו התחברו שתי ישויות אחת לשנייה וכאן הקטע האמוציונאלי מתחיל לעבוד. השאלה באיזה מקום את מרגישה שאת? לרוב, סקס בפגישה הראשונה מותיר את שני הצדדים בפה פעור (או שלא) זה סקס די טכני, אף אחד לא מכיר את הרצונות אחד של השניה, קיימת חרדת ביצוע, קצת אגו מנופח והרבה להט ולרוב הוא גם יורד באותו מהירות שעלה במיוחד כשחסרים מרכיבים בסיסיים כמו: משיכה בגלל שיחות מקדימות וארוכות, מציאת נושאים משותפים וכו'. אם קיימת תחילתה של ידידות מופלאה לרוב זה בא מתוך הבעת אכפתיות, אינטימיות שהיא לאו דווקא מינית כאם בחשיפת דברים אישיים, עומק קוגניטיבי ולא מיני. נ.ב גבר שמאד "ממהר" ולוחץ עלייך תשלחי אותו לעשות פנלים, כביסה, להביא ירקות ולשלם ועד- קשר כזה יחזיק בדיוק כמו החזרזיר מהחרסינה שלי עם המטבעות, יממה. (היה חסר לי כסף למסטיק, אז שברתי אותו). תני לו שיברח ושלא ישכח גם לא לחזור. אין תחושה יותר גרועה מלפתח ציפיות להמשכיות, לתת לו לעשות את שלו ואחרי שעה הוא הולך בתואנה מטופשת שגנבו לו את החתול ואת נשארת עם התחתונים למטה, תוהה. אנחנו לא מהממהרים, אנחנו מהממהרות.

redrider

New member
זמן הגיוני

הגיוני לחכות תקופה ולא לקפוץ ישר למיטה. אנשים צריכים להכיר קצת להתאהב קצת וכו'. אני יכול בהתאם לבחורה לחכות בין חודש לחודשיים שלוש אבל מעבר לכך זה מוגזם. הייתי מדסר איתה על זה ןאם זה לא היה עוזר הולך

אבל.. אבל.. אבל..

מכירים קצת גם בעזרת הסקס,לא? לדעתי שלושה חודשים זה מוגזם.. מעניין אם דעתי תשתנה כשאני אכנס לקשר רציני באמת.

redrider

New member
תלוי במצב

3 חודשים זה קיצוני. אם הבחורה בתולה נגיד (השם ירחם) אז זה לגיטיי. אני נכי הרבה שחיכיתי בחיים היה חודש. הקטע הוא שקיים מצב שהבחורה מספקת לי כל כך הרבה כיף במישורים אחרים שאפשר לחכות עם הסקס

למעלה