שאלה שמסקרנת אותי....

ranicoh

New member
שאלה שמסקרנת אותי....

אני חדשה כאן (לא ממש- אני עוקבת אחרי הפורום ולא היה לי כל כך אומץ להכנס ולדבר), אבל עכשיו אני אוזרת אומץ ורוצה לשאול אתכם שאלה: יש משהו שמסקרן אותי ונראה לי שאולי כאן זה מקום שאני אוכל לקבל תשובות... קשה לי לנסח את השאלה אפילו: אני מאוד רוצה להפתיע את בן זוגי בדרך כזו או אחרת ולא בגלל אירוע מסויים. אני מתכוונת להפתיע בחיי היום יום, בדבר שהוא לא יצפה לו ויפתיע אותו לטובה. איזה מין "הפתעות" שכאלו חוויתם? משהו שגרם לכם להסתכל על בן הזוג ולהגיד: "וואהו", כאילו שאתם רואים אותו באור חדש פתאום? משהו שייתן לנו אנרגיות טובות. רק שתבינו- הכול בסדר בינינו- סתם בא לי לעשות משהו מרגש, זה יכול להיות דבר קטן, והייתי שמחה לשמוע מכם מה דעתם... מקווה שהשאלה שלי הייתה ברורה...

kung fu

New member
הי ranicoh ../images/Emo23.gif

תרגישי חופשי לכתוב כאן על כל נושא. בסדר?
אני כמעט בטוחה שהבנתי את השאלה שלך. הדרך לגרום לפרטנר שלך לראות אותך באור חדש ושהוא יגיד "ואוו" יכולה להיות דרך זה שתקבלי את עצמך עוד יותר אולי, או דרך אחרת שתצביע אולי על שינוי בתוכך.... אני לא מכירה דרך מיידית לגרום למישהו לראות אותנו באור חדש, מבלי שבאמת נעשה משהו אמיתי עם עצמנו. זאת אומרת, לא ידוע לי על פעולה חד פעמית שאת יכולה לעשות במשך חצי שעה, שבעקבותיה פתאום תיראי באור חדש לאדם אחר
יש דברים אחרים מרגשים שאפשר לעשות שאולי לא מה שהתכוונת אליהם כגון: ללכת עם החבר למסאג' מפנק ביחד, ואחר כך לאכול ביחד....אבל את התכוונת למשהו אחר כנראה. אני ממליצה לך להתמקד ברצון הפנימי שלך להיות שונה, ודרך זה לראות איך להמשיך. ולא להתמקד ברצון לתגובה מאת הפרטנר.

ranicoh

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה

לא התכוונתי לשנות משהו בי, אלא יותר להפתיע, לחדש ולרגש. אבל אין ספק שזה משהו שיכול להיות שאני צריכה למצוא בתוכי...

למעלה