שאלה שמסקרנת אותי...

טיקיי

New member
שאלה שמסקרנת אותי...

יש לי קוקוטייל בן שנה וחצי בערך, נראה לי... והוא רק אחד... ולפעמים כשמישהו שם אותו על היד, אז הוא נצמד חזק ומזיז את הזנב מהר צמוד ליד, ולפעמים הוא מעלה את הראש ומוריד ונוגע עם המקור בציפורניים... כמו שזה נראה, ולפי ההשערה של אחי, הוא מנסה לענות על הצרכים המיניים שלו... זה נכון? ואם לא, מה זה? וצריכים לעשות עם זה משהו, או לעזוב אותו?

victoria777

New member
לדעתי הוא פשוט מתקשר עם היד שלך

התוכי שלי נוהג גם לשים את המקור שלו על הציפורן שלי ומתחיל לדבר איתה או לכרסם אותה.לפעמים הוא מנסה להאכיל אותה.

tukit1

New member
גם כל התוכונים שהיו לי התחילו עם

הציפורני שלי.....

טיקיי

New member
המקור פחות עקרוני...

מה שמוזר זה מה שהוא עושה עם הזנב, הוא מצמיד אותו ליד ומזיז מצד לצד מהר וקצת מכופף אותו למטה...

בזוז

New member
אחיך צודק

התוכי מאונן (סליחה על הישירות) על היד שלכם. מה לעשות? בחירה שלך - אפשר להתעלם כי אין טעם ולא צריל "להעיר" לו או להעניש או משהו כזה זה הכי טבעי בעולם. או להביא לו נקבה מוחתמת גם ולעבוד על תשומת לב לשניהם כדי שלא תאבד את ההחתמה. אני אישית הייתי בוחרת באפשרות השניה...

טיקיי

New member
זה לא על היד שלי... על של אחרים...

ולא התכוונתי להעניש... אני לא יכול להביא לו נקבה, כי הוא גם לא ידבר, גם עלול לאבד את ההחתמה וגם הם יעשו יותר רעש וגם ככה הוא מרעיש יותר מדי... ובעקרון הוא אחד כדי שהוא יחשוב שהוא בן אדם וידבר, או משהו כזה... לא נורא, זה פשוט סקרן אותי מה זה. תודה בכל מקרה על התשובות.

big mama 2

New member
התוכי חושב אתכם לבני מינו

ולכן מחזר אחריכם. אלו בהחלט סימני חיזור. אין כאן מקום להעניש.או לעשות משהו אחר. אם זה לא נעים לכם אל תקחו אותו. יש אפשרות פשוט להביא לו נקבה ואז להסתכן באיבוד של ההחתמה.

אחיך צודק.. ../images/Emo13.gif

גם התוכי שלי עושה את זה..... מאז שהיה קטן מאוד ועד עכשיו (בן 5).. הוא מתחכך לי מהר ביד עם הזנב שלו... ואחרי זה משאיר שם נוזל מוזר וצהבהב.. טוףף גם לחיות יש יצרים..

למעלה