שאלה שממש מעצבנת אותי.....

katykr

New member
שאלה שממש מעצבנת אותי.....

רורי ציינה כבר כמה פעמים שאמא שלה, לורליי קראה לה על שמה... מה הקשר בין רורי ללורליי? מה השם המלא של שתיהן? תעזרו ליייייייי. קטי

roooonnie

New member
כן זה מין קיצור כי יש 3 לורליי

הסבתא (שהופיעה בעונה הראשונה), לורליי ורורי

YaLdoNet 4 EveR

New member
אין ספק שהפרק עם לורליי הראשונה

היה אחד מהטובים. או שזה היה אחד לפניו, אני קצת סנילית. שזה היה כשאבא של לורליי סיפר לה שאמא שלו מגיעה וזה הלך ככה (שמרית יודעת את זה בע"פ...) (מה שמודגש זה האבא... נו... איך קוראים לו...) אמילי?? אמילי: אני כאן, לך בעיקבות הצרצרים שיחת חוץ (לורליי)אלוהים? אמא שלי אמא שלך היא אלוהים? טוב, זה העיקר, אני לא ממש זוכרת... תשאלו את שמרית. אולי היא אפילו תגיע הערב... לאב יא אופיר

roooonnie

New member
איך שאני חולה על התגובות שלה!!!!

והפרקים האלה עם לורליי ה-1 היו אדירים- שכאמילי הוציאה את כל המתנות שהסבתא הביאה לה אי-פעם ואיך שהן שנאו אחת את השניה......היה מאוד משעשע

swirrrly

New member
לאבא קוראים ריצ´ארד

וכן אני זוכרת את הפרק ההוא

YaLdoNet 4 EveR

New member
צודקת, תודה

זה היה אדיר, איך שהן הוציאו את המתנות... הכי גדול היה עם הפסל של הכלבים, שאמילי אמרה שישימו את זה בקומה השלישית ולורליי אמרה בשנייה, ואחרי ויכוח ארוך לורליי אמרה: "נו בסדר, נניח שהקומה הראשונה על עמודים" זה היה קורע

נכון!!!../images/Emo15.gif

זה היה פרק נורא יפה! אני זוכרת אותו ממש טוב... והקטע של "אמא שלך היא אלוהים" היה ממש ממש ממש מצחיק! וגם היה את הקטע שאמילי נתנה ללורליי פעם מתלה כובעים שלורליי הראשונה נתנה לה והיא לא אהבה אותו, ואז אמילי התקשרה לבת שלה שתביא את המתלה (ואמרה משו כמו "אמא שלו זוכרת כל דבר שהיא נתנה לי ואם היא תרגיש שמשו חסר...") ולורליי לא הבינה למה ואז אמילי סיפרה לה והיא כעסה... וווייי ואיך אמילי הייתה בלחץ היא אפילו התחילה לבכות ולורליי הרגיעה אותה (טם טדדדם טדם: פעם ראשונה בהיסטוריה!)... איזה פרק ענק!!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש כמה קטעים שאהבתי שם

הראשון הוא כשריצ´ארד עושה לרורי כזה- "Make her stop..." כמעט בוכה אז רורי אומרת לו- "If only I could" זה היה טוב ולפני זה, כשרורי ולורליי נסעו לבית של אמילי וריצ´ארד, אז רורי ולורליי דיברו על לורליי הראשונה והיה כזה קטע- רורי: "What if your grandma won´t like me?" לורליי: "She´ll like you" רורי: "Will she and grangma יסתדר?" (סליחה אני לא יודעת איך היא אמרה את זה) לורלי: "She´ll like you" זה היה כזה מצחיקקקק איך הלורליי הזאת מתחמקת ועוד קטע, אני לא זוכרת מאיזה פרק, שלורליי היתה אצל ההורים שלה בארוחה ואמא שלה כל כךךךך עיצבנה אותה, אז לורליי עלתה לחדר שלה ועמדה לברוח דרך החלון ואז ריצ´ארד תפס אותה עם רגל אחת בחוץ, ואז אמילי צעקה לריצ´ארד- "היא שם?" אז ריצ´ארד מסתכל על לורליי במבט כזה חמוד ואחרי כמה זמן הוא אומר "לא, אני לא רואה אותה פה". זה היה קטע יפה, לא?

למעלה