שאלה שמטרידה..........

sigal38

New member
שאלה שמטרידה..........

אחרי כמה זמן שאתם ביחד יודעים שזו מחויבות? איך יודעים בכלל שיש מחויבות של שניי הצדדים?

ליבית1

New member
נראה לי שאין לזה חוקים ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת אם יש בכלל שלב כזה, זה יותר משהו של תחושה אני חושבת.....

phizik

New member
דבר שאני לא מבין....

איך אפשר לפתח כלפי מישהו רגשות בלי שתהיה מחוייב לו בלעדית? אני יודע שאצלי זה לא אפשרי ולכן במידה ויצאתי עם מישהי ואני מעוניין להמשיך ולנסות לפתח את הקשר הזה אני מנטרל כל הכרות אחרת.

אין זמן לדבר הזה

אם אתה יודע שאתה צריך לפגוש אותה ואתה מיתרגש לפני ה ויש לך פרפרים בבטן , ולא בגלל שאכלת משהו לא טוב אז יש מצב שזו היא הבחורה , אין זמן לשום דבר

phizik

New member
אצלי זה אחרי הפגישה הראשונה

סימנים למשיכה מנטלית יש לפני הדייט (אחרת מיותר להפגש). ובמידה ויש גם משיכה פיזית בדייט אני לא רואה כל צורך להמשיך לחפש מסביב,מעדיף להתמקד בהכרה של הבחורה שמולי. כשהייתי צעיר זה בכלל היה גרוע......ברגע שהייתי מקבל ממישהי טלפון במועדון נניח,הייתי מרגיש כאילו אני תפוס ולא הייתי מדבר עם אחרות או שהייתי מסרב אם היו פונות אלי...חחחחחח...היו זמנים...

shelly1975

New member
שוב, אין חוקים.

אף אחד מאיתנו לא יכול להתיימר לענות לך באופן מדויק. יש מקרים שמרגישים את זה כבר אחרי הערב הראשון, יש שלוקח קצת זמן ויש את אלו שלוקח להם יותר זמן.... אין חוקים, אין תשובה אחת

לדעתי

יודעים שזה זה אחרי כמה פגישות בראשונה את רואה שיש שם משהו (ולא לא תהיה שניה) בשניה מרגישים סופית

אין חוקים

ברגע שאני מרגישה כלפי מישהו, אני אוטומטית מתחייבת לו מהסיבה הפשוטה שאף אחד אחר לא יעניין אותי, אם זה הדדי, אז זה פשוט יקרה... ויודעים קודם כל כי מרגישים, וגם כי מדברים על זה. זו לא חייבת להיות שיחה רשמית..לפעמים זו סתם יציאה שבאה מאחד הכיוונים כדי לוודא שאת שלו ורק שלו :) כל אחד והאופי שלו..

נימשון

New member
בואי נלך לאחרת

אם את מרגישה שאת עדיין רוצה לצאת ולהכיר בחורים אחרים אז זה כנראה לא זה.

למעלה