שאלה שמטרידה

שאלה שמטרידה

האם ייתכן שבן אדם שעבר היפנוזה יתנהג בצורה מסוימת באופן קומפולסיבי כל חייו בלי שיהיה מודע לכך שהוא עושה זאת לא מרצונו החופשי? כלומר הוא מוצא צידוקים עצמיים כדי להצדיק לעצמו את התנהגותו? אם כן, השאלה הבאה כמובן - האם יתכן שפוליטיקאי ישראלי מפורסם הופנט ע"י גורם זר מתישהו לפני שנים רבות ולכן אין לו שליטה על מעשיו והוא מתנהג בצורה קומפולסיבית בלי שהוא מודע לזה? עכשיו לפני שאתם קופצים, אני יודע שאפשר להגיד את זה על כל אחד, אבל זה לא גורע מהלגיטימיות של השאלה.

אלון גל

New member
האם אתה מתכוון לביבי?

שחי שנים רבות בארצות הברית וכנראה הופנט על ידי הקו קלוס קלן

שרוף

New member
לא הוא פשוט נסחט עיי

יאסר עראפתץ. יאסר מחזיק אותו אתה יודע איפה. ולמה? כי יאסר אומר לו אם אני אפול אז גם אתה תיפול אני אפרסם את כל מעשי השחיתות שלנו עח´ משלפ המיסים הישראלי. אני אגלה כמה כסף שילם האזרח הישראלי בשביל לממן את הרצח שלו עצמו. אני אפרסם את רשימת הוילות שבניתי אני ועוזרי בעולם על חשבון משלם המיסים הישראלי. אני אפרסם את כמות הכסף שנתתם לי כדי לקנות נשק ואמלח. אני אפרסם את רשימת החשבונות הסודיים שפתחתם עבורי ועבור עוזרי בשוייץ וכמה כסף בדיוק שילם האזרח הישראלי כדי לממן את שיתוף הפעולה שלי. רעידת אדמה תתחולל בישראל אם הציבור בישראל ידע את האמת.

רלוונטי

New member
לא תזהה "אמת"...................

גם אם תיפול אליה...עזוב יוגה, עבור לווליום ומהר.

שרוף

New member
אתה מדבר מתוך ניסיון חה חה חה ../images/Emo101.gif

אני רוצה שתהייה מקורי. אל תעתיק זה לא יפה. זוכר אתה הוא הפסיכי חולה הרוח מבין שנינו. דרך אגב רואה אני שכמות שגיאות הכתיב שלך ירדה פלאים. לקחת איזה פיליפיני שיתקן לך שגיאות כתיב?

רלוונטי

New member
כן......... מנסיון..............

טיפלתי כבר בהרבה כמוך...קצת זרמים, יוצאים כמו חדש.

זה בדיוק הבעיה של השמאל

שהם כבר כל כך עמוק בתוך הבוץ הזה שהם לא מסוגלים לצאת ממנו. הרי אם עראפאת נופל אז פרס נופל איתו, ויחד איתם כל קונספט אוסלו ואז השמאל הקיצוני צריך להגיד אופפפפסס, סליחה טעינו. רק שהם לא מסוגלים לקחת אחריות על ההרפתקאה הזאת ועל מאות ההרוגים שהיא עלתה לנו. הם טובים רק להיות בצד המאשים. לכן הם מתנהגים כמו מהמר כפייתי שכבר הפסיד סכומי בסף גדולים ברולטה ואין לו אומץ לחזור הביתה לספר לאישה ולילדים, אז במקום זאת הוא מכפיל את ההימור כל פעם, בתקווה להחזיר את ההפסדים, והסוף של זה כבר ידוע - הוא יפסיד הכל, כולל את הבית שלו.

רלוונטי

New member
לא מפריע לי במיוחד............

שיפלו...ולא משייך עצמי לשום חלק מכלום...אם אתה רוצה לקחת אחריות על הנפגעים, בבקשה...את הבית שלי לא אתה, ולא אף אחד אחר מסוגל לקחת...(או מעונין) מקווה שכיסיתי הכל.

קצת צניעות ../images/Emo8.gif

קודם כל, יש הרבה שמעונינים לקחת את הבית שלך, החל מנסראללה וכלה באחמד יאסין. דבר שני, אני שמח לראות שכשזה מגיע לבית שלך גם אתה נעשה מיליטנטי, אולי עכשיו תוכל להבין טוב יותר את תושבי קו העימות המזרחי (="מתנחלים"). בקשר ל"לא מסוגל" כבר ראינו לא מזמן שדברים שחשבנו שהם רק מדע בדיוני יכולים לקרות. חוץ מזה אני חושב שמאד חשוב שאנשים חושבים בשמאל כמוך יתחילו להפריד את עצמם מהשמאל הקיצוני שהשתלט על הדיאלוג הפוליטי בשנים האחרונות ומושך את המדינה לכיוון מסוכן.

רלוונטי

New member
מבטיח לך.......................

שנסראללה לא רוצה את ביתי.אולי אתה "ראית דברים" אותי לא תצליח להפתיע. ולא השמאל זו הבעיה של המדינה...

רלוונטי

New member
מדוע?

תפתח ספר...היפנוזה-בשש-שלבים מאת גורג-ליר עמוד 93 וקרא בעצמיך.

למעלה