שאלה שמטרידה אותי!

liorevgi

New member
שאלה שמטרידה אותי!

יש לי ג'וירייד 2007 200 סמ"ק. הוא רק חצי שנה על הכביש ואני רוכב בו בזהירות יתרה, לא משתגע עם הטורים ובקיצור הכלי חי חיים טובים.. הבעיה היא שאם יוצא מצב שהכלי נשאר 3 ימים בחנייה בלי תזוזה (בלי התנעה אפילו) ואחרי זה אני רוצה להתניע אותו אז הוא עושה בעיות וצריך איזה 10 נסיונות התנעה עד שמתחיל לעבוד (לא בטוח ש10, פחות או יותר אבל הרבה פעמים). בזמן שאני מנסה לתניע יש רעש של התחלה של פעולה אבל הפעולה לא נשלמת אלא מפסיקה. זה תקין?? יש עוד מישהו/י עם ג'וירייד שנתקל/ה עם בעיה כזו? כדאי שאני אבדוק זאת במוסך בעודי באחריות? תודה מראש לעונים!

liVEmeALoneOCD

New member
כנראה בעיית טעינה....

אתה אומר כשאתה משאיר אותו בערך 3 ימים,אז הבעיה צצה,האם יש לך אזעקה? אני מניח שכן,הסבר פשוט. כשהאזעקה טעונה,דרוכה,היא שואבת אפשר להגיד כוח מהמצבר,כשאתה מתניע ונוסע,המצבר ניטען במשך הנסיעה,אבל כשאתה משאיר אותו כמה ימים כמו שאמרתה,המצבר לא נטען,מה שגורם לבעיות בהטענה של הקטנוע,ולעקשנות,. אני מניח גם כשאחרי שאתה מצליח להתניע,ונוסע,הבעיה ניפתרת.. בקצרה גש למוסך,אזעקות טובות לא אמורות לעשות את זה,.

liorevgi

New member
אין לי אזעקה

אז בעיית טעינה זה לא יכול להיות.. אז רק מוסך יכול לפתור את הבעיה? זה קרה לעוד מישהו בפורום??

liorevgi

New member
אני אקח אותו למוסך

כנראה שצריך לבדוק את זה.. אני צריך איזה מסמך מסויים שמראה שיש לי אחריות עדיין? כי חוץ מרשיון רכב אין לי איזה מסמך שזכור לי

למעלה