נכון
אלוקים היה יכול ליצור עולם שמתאים לחשקים הפרטיים שלי. הוא גם יכול לא ליצור עולם בכלל. יש לו סיבה טובה מאוד לברוא את העולם כפי שהוא ברא אותו, ויש לי הזכות לנסות להבין מה הסיבה שלו, במקום לתת לו הצעות ייעול. ההבנה הזו היא מאד מורכבת ואורכת זמן רב, וזה לא המקום לה. וחוץ מזה, לפני הכל צריך להסכים להפסיק לקבל החלטות לא מבוססות לגבי אלוקים. רק אח"כ אפשר להתחיל לנסות להבין. תראה, אני, בתור אמא, לא רק שלא נותנת לבן שלי הקטן לנהוג ברכב, אלא מזהירה אותו היטב שלא תעלה במוחו כוונה לנסות לנהוג ברכב ללא רישיון. אם הוא ניסה, (ואני תפשתי אותו לפני שהוא הספיק להרוג את עצמו ועל הדרך את כל הצ'כונה), אני בהחלט אתן לו עונש גדול מאוד. לא בגלל שהוא לא מסוגל לנהוג ברכב, אלא בגלל שהוא לא ציית לאזהרתי, ולא חשב שאני מספיק מוסמכת להודיע לו מה מותר לו ומה אסור לו, כאשר אני בהחלט מוסמכת לדעתו להגיש לו אוכל בריא וטעים, ולשלם את הארנונה והמשכנתא, כדי שהיה לו איפה לגור. הוא גם לא יכול להחליט שאני לא קיימת, ושהשכן בעצם משלם את המשכנתא והארנונה, כי אני אראה לו טוב טוב מה זה "לא קיימת"! אחרי 3 ימים שאני לא אהיה קיימת בשבילו, הוא יבין טוב מאוד שהייתי קיימת... עכשיו, ברצינות. הבן שלי בכלל כבר מבוגר. בגיל 18 הוא אמנם לא טען שאני לא קיימת, כי בכל זאת שילמתי לו על האוניברסיטה הפתוחה ונתתי לו הלוואה לאופנוע, אבל הוא נתן לי הצעות ייעול לגבי איך לא להתערב לו בחיים... יודע מה, המחשתי לו קצת איך אני לא מתערבת לו בחיים. ולאט לאט הוא הבין שלא כל הצעות הייעול שלו היו יעילות. והוא כבר חזר בו מכמה משמעותיות במיוחד...