שאלה שמטרידה אותי....

שאלה שמטרידה אותי....

שלום אנשים,
לא כותב פה ברך כלל אבל היום נזכרתי בתקופה שראיתי את התוכנית... נוסטלגיה
בקיצור תהיתי לי: טיילור מתה פעם אחת, ואז היה את כל הסיפור עם מרוקו, נכון? אז לא על זה אני מדבר.. אני מתכוון לפעם השנייה, כששילה הרגה אותה. אז חשבתי לעצמי: "וואי, כבר ראו אותה בתוך הארון מתים, בהלוויה... מכאן היא כבר לא יכולה לחזור." (זה לא שלא מצאו את הגופה כמו בסיפור עם מייסי...) בקיצור לפני כמה ימים זיפזפתי לי בטלוויזיה וראיתי את טיילור שוב... ותהיתי: "מה לעזאזל?!?!" אז.. מישהו יכול להסביר לי, בפירוט בבקשה, איך טיילור חזרה מן המתים? וגם, אם יש לכם כוח, מה המצב כיום ביפים והאמיצים? מי מת? מי חי? ומה קורה באופן כללי? תודה לכל העונים וסליחה שפתחתי הודעה חדשה

Indiman1

New member
לגבי טיילור

אתה יכול לראות למעלה בכותרות הזזות(טאגליינס), יש שם אחת שמפנה להסבר אבל אם אתה לא מוצא, אז הנה. לגבי מה קורה בכלל בסדרה - אז לאחר שטיילור שבה מהמתים והפתיעה את כולנו, ברוק ורידג' נפרדו ורידג' חזר לטיילור בעקבות תעלול של סטפני שזייפה התקף לב (!) רק כדי ששניהם ינשאו. כולם גילו בסוף את התרמית וכרגע סטפני די מנודה.. ברוק בינתיים התאהבה שוב בניק שמצידו הכניס את בתה בריג'ט להריון. וכמובן שכל העסק מסריח ובדיוק בימים אלו שניהם התחתנו למורת רוחה וסבלה של ברוק שכמובן רוצה הכל למען טובת בתה על פני טובתה שלה. תומאס מעצב בספקטרה והתאהב והתחתן עם גבי (בתה של העוזרת של סטפני) למורת רוחה של טיילור שניסתה לסלק אותה מהבית. חוצמזה, יש גם הקטור שעושה רושם שהוא דלוק על טיילור.. וזהו, נראה לי..

טיילור חזרה לחיים בעזרת 19252685225

זריקות סיליקון לשפתיים. השלד שלה לפתע קרם עור וגידים ובעזרת השתלת צדקנות ותספורת גרועה היא קמה לחיים. ועל פי התסריט היותר מופרך, זה ששודר בטלויזיה - טיילור לא באמת מתה (חבל, כי אמא שלי עשתה עבודה מצויינת). אחרי שהמוניטור בישר על מותה המשמח באו אנשיו של הנסיך עומר ממרוקו, חטפו אותה, החליפו אותה בבובת שעווה שיחשבו שזו הגופה (בגלל זה היא נראתה לי כל כך מלאת חיים מהרגיל בהלוויה) וכל אותה תקופה עומר סעד אותה במרוקו. ואחרי שנים רבות שהיא היתה בקומה, אחרי שעומר מילא אותה בקוסקוס וחריימה, היא קמה לחיים.

סוכריה16

New member
טיילור לא צריכה ניתוחים

היא הדוגמה לשלמות. משאני זוכרת תצמי אהבתי את איך שהיא נראית. נכון שהיא עיבתה תשפתיים= אולי המטרה הייתה להיות יפה יותר אבל היא נראתה טוב יותר לפני...

למעלה