שאלה שמטרידה אותי...

mmg4ever

New member
שאלה שמטרידה אותי...

תסבירו לי איך לכל הרוחות יש ניאו נאצים בארהב?.... אנשים..שתולים דגלים של המפלגה הנאצית ותמונות של אדולף היטלר דבר ראשון..ארהב נלחמה כנגד גרמניה! וגרמניה שנאה את ארהב עד מוות אז איך אתה..כאמריקאי גאה מעודד את היטלר? אותו דבר בכל העולם...אני רואה טורקים..וכל מיני ערבים שמרימים דגלים של המפלגה הנאצית..דבר דיי מצחיק בהתחשב ש היטלר דירג את אותם טורקים מוסלמים לגזע נחות אז מה ההגיון פה?!

תותח9

New member
אני חושב שהטורקים לא נחשבו נחותים

בעיני הנאצים חוץ מזה, בארה"ב היתה תנועה בדלנית לבנה-נוצרית חזקה, רבים מהאמריקנים לא ממש רצו להלחם בגרמניה, והדים לדעות האלה יש גם היום וזה רק ההסבר הפשוט. יש הסברים נוספים ומורכבים יותר - אולי אפרט אח"כ

אם אתה באמת שואל אז-

בטרם מלחמת העולם השניה- אינספור תהלוכות גזעניות למיניהן הציפו את אמריקה. אמריקה בניגוד לדעה הרווחת היא לא אידיאולוגית או מוסרית אלא אינטרסנטית שרותמת אידיאולוגיות וערכים מוסרניים ומטיפניים כדי לחזק את כוחה הצבאי הכלכלי והפוליטי- (זה אגב מה שקרה בעיראק), האם שאלת את עצמך מדוע לא הצטרפה ארצות הברית למאבק עד שנת 41? ורק כאשר הותפה ע"י יפן? אמריקה הצטרפה למאבק כשידעה שהיא תוכל לנצח ומחוסר ברירה- מעולם לא היו המניעים האידיאולוגים בראש מעייניה. ובאשר לנאונאצים- הם מעולם לא פשוט הופיעו- הם נצר לגזענים שחיו באמריקה לפני המלחמה והורידו פרופיל בזמן המאבק על גרמניה- כדי לחזק את העובדה שהיה זה מאבק בין בני האור לבני החושך.

למעלה