ישר מהתנור....בדיחה להפגת לחצים..
> זוג צעיר יצא לפיקניק, הבעל התחיל לתפעל את המנגל והאישה נשכבה עם החצאית על סדין שפרשה לה. > לפתע הופיעה דבורה והחלה לעוף מסביב לאישה, הדבורה מצאה את דרכה אל מתחת לחצאית ונכנסה לאישה פנימה... > האישה נבהלה וצעקה אל בעלה: "משה, משה בוא מהר נכנסה לי דבורה פנימה". > משה שמאוד רצה ילדים נבהל ולקח את אישתו במהירות אל הגינקולוג. > "ד"ר אתה חייב לעזור לנו, נכנסה לאישתי דבורה וזה יכול להיות מסוכן" > הד"ר השכיב את האישה על השולחן, פסק את רגליה והביט פנימה. > "כן, אני רואה, הדבורה נמצאת בדיוק בין החצוצרה לשחלה, זה יכול להיות מסוכן - תזוזה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדים" > הבעל התחיל להילחץ: "ד"ר מה עושים, אולי תוציא אותה עם פינצטה?" > "חשבתי על זה - זה מסוכן, תנועה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדים" > "אז מה עושים ד"ר?" שאל הבעל הצעיר. > הד"ר חשב וחשב ולבסוף הציע רעיון: > "אתה תוציא את היוחנן שלך, נשים עליו בקצה דבש, אתה תכניס את היוחנן שלך, > הדבורה תיראה דבש, תימשך ותוציא אותה החוצה" > פניו של הבעל החליפו צבעים : "אבל מה אם היא תעקוץ לי את היוחנן?" > "אתה צודק" השיב הד"ר "אני אגיד לך מה - אני אעשה עבורכם את השירות" > הבעל נרגע והביט על הד"ר שהוציא את היוחנן שלו ושם עליו דבש, הד"ר התחיל > להכניס את היוחנן שלו אל האישה לאט לאט. > האישה התחילה לזוז באי שקט. > הד"ר הכניס את היוחנן שלו אל תוך האישה יותר עמוק ויותר מהר. > האישה התחילה לגנוח קלות. > הד"ר התחיל פתאום לזוז בקצב מטורף - האישה התחילה לצרוח מהנאה. > "ד"ר, ד"ר מה אתה עושה? " שאל הבעל. > "שיניתי טקטיקה, אני הולך להטביע את הבת זונה". >