שאלה שמטרידה אותי

inbalko

New member
שאלה שמטרידה אותי

אם אני מרוויחה כסף, מישהו משלם לי, כלומר מישהו מפסיד כסף מי זה ? האם זה בית המסחר ? אם כן, אז מן הסתם יש לו אינטרס שאני ארוויח כמה שפחות ואפילו אפסיד, והוא יעשה הכל כדי שארוויח כמה שפחות ! אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

ההסבר פשוט

ישנם חברות פורקס שמעבירות את העיסקאות למסחר הבין בנקאי כך שודאי אין לו שום אינטרס שתפסידי. הכסף מגיע ממש כמו בבורסה ממוכר לקונה ומקונה למוכר. ישנם חברות שנותנים ללקוחות שלהם לשחק אחד מול השני וכשיש עודף הם מעבירים אותו למסחר הבין בנקאי, כך שעדיין אין להם שום אינטרס להפסד של הלקוחות. לדוגמא אם ביורו דולר ישנה דרישה מהלקוחות לקניה של 100,000$ ולמכירה של 130,000$, החברה מעבירה מכירה של 30,000$ למסחר הבין בנקאי, דבר זה נותן לחברות להרוויח יותר מהספריידים שכן על 100,000$ הן מהמוכרים והן מהקונים הספריידים כולו שלהם, ועל ה30,000$ הם מעבירים ספריידים לבנקים הגדולים. דבר נוסף שהחברות מרוויחות בכך הוא המינוף הגדול שהחברות יכולות לתת, שהרי על ה100,000$ הם יכולים למנף אותו כמה שרוצים. ישנם באמת חברות שמשחקים מולך הלקוח, ולא כדאי לעבוד מולם.

הבנת מצוין. זו השיטה של מרבית בתי הקזינו

בישראל. בדיוק כמו שבקזינו אם את מפסידה במכונות מי שמרוויח זה הבית.

webguy

New member
לא בהכרח ..

תלוי בגודל הפקודה ... בד"כ הם עוקבים אחריך אם אתה מפסידן אתה משחק מולם ...אם אתה טוב הם יעבירו את המסחר לבנק ... והמסחר הוא מול אנשים אחרים ..!! בעסקאות ענקיות הם לא לוקחים סיכון ומעבירים ...

ofergpr

New member
זאת אחת הטענות המרכזיות נגד חברות המסחר

רוב חברות המסבר, כפי שהסבריו לך כאן קודם, לא "מסכנות" בעצמן את כספי הקנייה שאתה מחליט, אלא מתבססות על ההנחה שרוב הסוחרים בפורקס פשוט מפסידים! לכן באים אליהם בטענות קשות שזה עסק מלוכלך בו החברה כביכול "מייעצת" לך כיצד להרוויח, כאשר ברור שהאינטרס היחיד שלה הוא שתפסיד! רק כך היא תוכל להרוויח... שווה לקרוא טוב טוב על חברות הפורקס השונות לפני שבוחרים אחת..

למעלה