שאלה שמטרידה אותי

ענתי44

New member
שאלה שמטרידה אותי

קראתי באיזה מקום שכשמתים נפגשים עם בני משפחה. זה התאים לי לתחושה החזקה שהרגשתי כשהייתי לבד בחדר עם אבי הגוסס וחשתי חזק את נוכחות הוריו המתים לצידו. אבל אם נשמות מתגלגלות לחיים חדשים איך זה יתכן? האם אבי ז"ל שאני מרגישה שהוא המלאך השומר עלי חי בגלגול חדש איך זה יכול להיות? ודבר נוסף למה אני ממשיכה למגנט לחיי גברים לא רציניים. אני כבר חשה שאני מסוגלת לאהבה חדשה אבל מגיעים אנשים לא רציניים שמחפשים קשר מזדמן, וזה לא מתאים לי.האם הבשירט שלי לא קיים? ורותי, שמחה לראות שחזרת ושאת בסדר

shirshur72

New member
שלום ענתי44

את שאלת שאלה שגם אני חשבתי והרהרתי בה המון פעמים אני גם סקרנית מאד לדעת איך זה יתכן שאומרים שאפשר לתקשר עם נשמות של אנשים שניפטרו וגם אומרים הרבה פעמים שנשמה של אדם שנפטר ושהיה קרוב אלינו מאד בחיים ממשיכה לשמור עלינו מלמעלה.. אם הנשמה שלו כבר המשיכה להתגלגל ונולדה בגוף של אדם אחר - זה קצת סותר אחד את השני?!

ענתי44

New member
יקירה, ראי את ההסבר של רותי

הוא מחבר את שני הניגודים האלה לאחד.

רותי 11

New member
ענתי44 מתוקה

את בטח זוכרת שכתבתי מספר פעמים שיש חלקים של הנשמה שלנו שלעולם לא יורדים לגוף פיזי, ככה שאין בעיה לפגוש אותה למעלה, אפילו שהאםד נולד שוב יש תמיד חלק שנשאר ואתו אנחנו יכולים לתקשר ולפגוש אם זה דפוס שחוזר על עצמו אני תמיד ציינתי שזה שיעור בשבילנו תשימי לב לדפוס שחוזר על עצמו תנסי להבין אותו לעומק ומה זה אומר לגבייך ולאחר שתטפלי בזה את בעצם תשאירי את זה אחרייך

ענתי44

New member
אני מודה לך רותי מכל הלב

אני מקווה שהגלגול הנוכחי של אבא שלי טוב. שהוא מאושר והלוואי שאני מכירה אותו. אני מודעת לסיבה של הדפוס החוזר בעבר. לא האמנתי שמגיעה לי אהבה. הענשתי את עצמי על מקרה שקרה בילדותי בו האשמתי עצמי. חשתי לא ראוייה להיות מאושרת. ואז הגיע אהבת חיי, מתנה למספר חודשים שהחזיר לי את האיזון והאמונה בגברים והעיקר האמונה בעצמי שאני ראוייה. אבל אני לא יודעת מה לעשות עם המידע הזה ואיך להכניס לחיי אדם אחד. אחד בלבד איתו אחלוק את שארית חיי. אדם שראוי לי.

רותי 11

New member
מתוקה את צריכה להבין שאת האדם

הראוי לחלוק עמו את החיים, את צריכה להגיע למצב שאת חיה עם עצמך בשלום ובאהבה כדי לקבל בחזרה אהבה, הרבה פעמים אנחנו חושבים שבן זוג ימלא חלללים שיש לנו בחיים וזה לא ככה בכלל, אף אחד לא יכול למלא חללל כזה, ולדעתי כאשר תביני זאת ותשחררי לגמרי את העבר את תהיי בדרך הנכונה וגם לא היה מזיק אם היית פועלת על פי הסוד ושולחת לבריאה בקשה לבן זוג בלי הגדרות איך היית רוצה שהוא יהיה , לבקש בן זוג שמתאים לתדר שלך וכמובן זוגיות יציבה ואוהבת ולשחרר את זה ולא להתעסק בזה יותר משום שהתעסקות יתר הרבה פעמים מבטלת או דוחה דברים.

ענתי44

New member
מהערב אני אבקש מהיקום

את הגבר המתאים לי ואניח לזה כמו שהצעת. תודה רותי כמה מקסימה את ויש לך יכולת תמיד במילים הנכונות להשקיט את נשמתי לדעת את פשרה ולהציע לה סעד. על כך תבורכי

GMjoy

New member
רותי, היכן כתבת על זה?

אני לא הכי פעיל בפורום, והייתי רוצה לקרוא על מה שכתבת בנושא החלקים של הנשמה... אם את זוכרת ויכולה לתת לי קישור לזה או אפילו הסבר בקצרה, אני אשמח :) תודה.

GMjoy

New member
תודה! אני גם רוצה לשאול משהו..

כתבת בשירשור כאן על דפוס מחשבה. אני השתחררתי מדפוסי מחשבה רבים השנה, והשאלה היא: מה בדיוק הכוונה? "תשימי לב לדפוס שחוזר על עצמו תנסי להבין אותו לעומק ומה זה אומר לגבייך ולאחר שתטפלי בזה את בעצם תשאירי את זה אחרייך". מה גרם לדפוס להגיע? אני אישית רואה את זה כמשהו שהבאתי על עצמי-דרך רצון כלשהו, שהתחיל לנוע לעבר המטרה בתוספות של לימוד על מה אני רוצה. נכון הבנתי?

רותי 11

New member
דפוסי התנהגות לרוב מגיעים

מצורת הגדילה והלמידה שלנו קשה לנו בני האדם לשחרר או לשנות הרגלים, אנחנו די מקובעים בהרגלים שלנו, ולרוב קשה לנו לשחרר אותם, לכן תהליכי השינוי לא קלים, אבל אתה יודע בדרך כלל זיהוי הבעיה זה כבר פותר לפחות 50% ממנה כמובן שיש עוד גורמים כמו זכרונות נשמתיים שלא נותנים לנו לנסות דברים אחרים משום שיש לנו פחדים שאנחנו לא מודעים להם ושוב זיהוי העניין מוביל לפתרון

GMjoy

New member
אה, כן, זה לוקח זמן

עד שאפשר לנקות את האיזורים האלה בעצמנו. זה מסע לא קל לעיתים, אבל עם כל הקושי והכוח רצון שקיים בכל אחד אפשר להוביל את זה לידי ניצחון! אני הייתי בתהליך הזה יותר משנה, והיו בהחלט רגעים מאוד לא נעימים וקשים בו. אבל זה מה שנתן לי את המתנה הגדולה - שלוות נפש וניקיון רוחני אמיתי. תודה רבה! שבת שלום!

רותי 11

New member
נכון, וזמן זה תלוי בכל אחד ואחד

יש כאלה שמפנימים מהר וממשיכים הלאה ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן, לצעירים זה בדרך כלל אורך פחות זמן כי הם פחות "מקולקלים" הייתי אומרת, הם עדיין רק מגבשים את עצמם, כמובן שאני לא מדברת על כאלה שעברו דברים טראומטיים.

למעלה