שאלה שמחכה לפתרון

תומאס 24

New member
שאלה שמחכה לפתרון

שלום לכולם! יש לי בעיה ואולי יש לכם עצה לפתרון. אני לא יכול להגיע לפורום הזה כל יום (מחוסר זמן), והיות והוא כל כך שוקק, כל הגעה שלי אליו (בערך אחת לשבועיים), כוללת שעתיים של קריאה של הודעות ושירים שנכתבו במהלך הזמן הזה. מה עושים??????? אשמח לדעת אם גם לאחרים יש את אותה הבעיה.

רוזבד

New member
תראה

לבעיה כמו שלך אין למעשה פתרון אם אתה בא לכאן לעתים רחוקות אין בעצם מה שאנחנו יכולים לעשות בנידון

קרני

New member
תומאס שלי... :)

אני חושבת שעצם העובדה שאתה מגיע לכאן היא הצלחה כבירה לענבלי שלנו שיודעת לתת לאנשים להרגיש בבית... :)) אבל מעבר לזה, ואולי זה לא ממש טאקטי מצידי להגיד את זה... אבל אני חושבת שאתה לא חייב ממש לקרוא את כל כל כל כללללל ההודעות שנשארו כאן במשך שבועיים שלמים! למרות שיש דברים מאוד יפים לקרוא ולהתרגש מהם. תבחר לך כמה הודעות שאתה רוצה לקרוא וכמה הודעה שאתה רוצה להגיב עליהן... וכן, זה לוקח זמן, אבל זה שווה כל רגע... תזכור, אנשים נמצאים מאחורי המילים היפות האלו....ויש להם המון מה להגיד ולהאיר... ודרך אגב.... אתה יודע גם איפה הייתי רוצה שתקפוץ לביקור... :)) שיהיה לך יום נפלא איש! @ @ J U

סילחי לי יקירתי :)

אני פשוט חייבת לכתוב לך משהו את נפלאה !!! תודה :) ושיהיה לך יום מקסים ! ענבל

*קסנדרה

New member
לתומאס

תומאס שלום אני לאחרונה נתקלתי באותה הבעייה, אני מחצית השבוע לא זמינה למחשב, אבל רק המחשבה שאחמיץ שיר או יצירה מרגשת של אחד/אחת מחברי הפורום, מביאה אותי לידי כך שאני מקדישה שעה עד שעתיים וקוראת בשקיקה ולא מחמיצה. רק אוסיף שאני נהנית מכל דקה שאני מקדישה לענין. נ.ב. אם אני מזדמנת למקום בו יש מחשב אני נכנסת לפורום, רק לא מוסיפה, אבל לפחות קוראת. בידיות קסנדרה

למעלה