שאלה שמאוד חשובה לי

שאלה שמאוד חשובה לי

אממ... אני כבר רזה כמה וכמה שנים, אך יש בעיה שמפריעה לי מאוד אבל מאוד מאוד ( ועוד בעיונת קטנה) אז ככה- יש לי סימני מתיחה , יש לי כמה בישבן יש לי בגתף אחת ויש לי באגן. בעיקרון מה שהכי מפריע לי לי זה הסימני מתיחה בחלק הימיני של האגן ( יש לי קצת בשמאל וקצת בימין) בעיקרון שם הכי מפריע לי כי הם מאוד בולטים, למשל בחלק השמאלי של האגן הם יחסית שוליים ולא בולטים אלה עדנים כאלו, שמתי לב שלהרבה אנשים גם שלא עשו דיאטה יש כאלו. אבל בחלק הימיני של האגן הם ממש נוראיים, הם דיי בולטים ובשמש הם ממש זורחים. זה כמובן מונע ממני ללכת לבריחה, ים וכו`. זה ממש לא משתפר עם השנים למרות שיש לי אותם מגיל 16 שזה נחשב גיל צעיר, ניסיתי להשתזף אך העור שלי השתזף וכך גם הסימנים והפרשי הצבעים נשמרו כך שזה לא עשה כלום. ידוע לי שלא ניתן להעלים אותם, אבל מה בדבר לטשטש אותם? בעיקר את אלו מאגן ימין. אין משחה או חומר או אפילו טיפול בזריקה או משהו כדי לטשטש אותם? תודה רבה

stira distensea

ככל שעובר הזמן מהופעת סימני המתיחה (סטריה בשפה הרפואית) הולך ופוחת הסיכוי לרפא אותן. גם בשלבים הראשונים הסיכויים לא גבוהים, אך לצערי עד היום רוב הנסיונות הטיפוליים די מאכזבים. יש מספר מחקרים לגבי טיפולים שונים בלייזר שנמצאו טובים בחלק מהמטופלים עם סטריה אדומה (אך לא לבנה). הייתי ממליצה לך לנסות להשתמש בעיקר באיפור גוף. אך אם את מעוניינת לנסות - כדאי שתפני לייעוץ לרופא מתמחה בלייזר לבדוק אם את מתאימה לטיפול.

תודה רבה. אמרו לי שיש זריקות

כאלו לשם. פעם שאלתי רופא עור כדרך אגב, הוא אמר לי שיש חומר שמזריקים לשם וצריך כמה טיפולים וכול טיפול עולה בערך 1000 שקלים. לצערי האיפור ירד בבריכה או בים אז לא לא יהיה אפקטיבי לשים איפור או מייקאפ בגוף

למעלה