שאלה של רגישות..

אש לי

New member
ונישאלת השאלה דינמיט

למה להתיימר להיות פמניסטיות??? למה גברים רוצים להישמע חביבים עלינו ישר מצהירים שהם לא שובניסטים? למה הנשים משנות לי את העולם שאהבתי למהההההההההההההההה?

הנשים? הנשים?

הנשים מקלקלות לך???? לא הבנתי! (כנראה יש לי בעיות בהבנה בזמן האחרון...פחחחח) אני בעד שיוויון הזדמנויות בין המינים! (זה פמיניזם בעיני) שלא יהיה חסום שום מקצוע, עיסוק או פעילות כל שהיא לאדם רק בגלל מינו! אם אשה רוצה להיות "שוביניסטית" - שיהיה לה לבריאות! אם גבר רוצה להשאר בבית ולגדל את צאאיו בעוד אשתו יוצאת לעבודה - שיבושם להם אם אשה רוצה להיות טייסת, שחקנית כדורגל,כובסת או דייגת - שאף אחד לא יעצור אותה רק כי יש לה ציצים[ ואם גבר רוצה להיות עו"ד, פסיכולוג, או גנן בגן - שלא יחסמו אותו בגלל שאין לו ציצים... מקווה שהבנתם את הרעיון בקיצור: אין עיסוק "גברי" או עיסוק "נשי" ואיש הישר בעיניו יעשה אש לי, יש לך בעיה עם זה???? אם את רוצה להשאר בבית ולבשל ולכבס ולנקות כל היום - תבורכי אני? - לא!!!!

אש לי

New member
כן רק הנשים אלא מי?

שיוויון? אין!!!!!!!!! לא היה אין ולא יהיה איזה כייף איזה יופי חולה על כל השוני כן...לא הייתי מתנגדת להישאר בבית גם ככה מנקה מבשלת מכבסת שאני מפנקת את הגבר שלי שאני נותנת מעצמי אני מרגישה אישה בכול העוצמה אל תקחו את היופי שהגבר מחזר שהגבר סוחב כי זה כבד כי הוא והאבא שלי הכי חזקים בעולם כי רק הוא מבין בבית בחשמל ואני אישית שונאת ללכת למוסך מה זה משנה שאני אישית מנגרת קודחת ויוצקת בטון אם את גם יכולה סבבה עם ציצים או בלי אבל מה הקשר? נשים ניסחפות ניכנסות לכל תחום עוד מעט נפרה עצמנו וסלמאט לגברים תנו להם להיות גברים תנו להם להיות ילדים תנו להם להמשיך לעצבן אחרת על מה נקטר? תנו להם להיות גברים הם מסכנים כבר מתוסכלים מבולבלים.

גם אני מסכימה עם הפלסטיק ../images/Emo13.gif

אגב - כיף לראות אותך איתנו, איש. פסי מתחנפנת

פלסטיק

New member
אחותו פסי וכל השאר

אחותו אני תמיד הסכמתי איתך, אפילו חשבתי שתאמרי שכרגיל כל אחד מושך את השמיכה לצד שלו... והמורה פסי, נכון שאני משתתף (אקטיבי) יפה בכיתה?
ופורים שמח לכולם וכולן

אתה.. אתה עוד חייב לי עדכונים ../images/Emo8.gif

כדי שאדע אם ההכוונות שלי היו יעילות

אטיוד5

Active member
פלסטיק מברזל !

אני מבסוט ממך. אם האיש לא כ"כ טוב במיטה, והיא כבר ניסתה להעביר אותו סידרות חינוך ללא הצלחה, אז חראם על הזמן. אני מציע לה קודם כל להוריד את תדר ההתנשפויות המזויפות ולהפכו אט אט לבכי קולני על זה שהיא לא גומרת באמת. אולי אז הוא יאמץ את פוזת האח הרחמן ויתחיל לרדת לה ובא גואל לציונה. ואם זה לא יקרה, אז היא אכלה אותה והבחירה בידיה אם היא יכולה או רוצה להמשיך ככה. בכל מקרה אין שום טעם להגיד לבן זוגה שהוא אפסוסי במיטה. מה זה יעזור? למזלי אין לי כזאת בעיה, אשתי לא מזייפת. גומרת = טוב. לא גומרת - גם טוב. זה ממילא לא תלוי בי אלא בראש שלה. לא כל יום פורים. רק היום.

אורמור

New member
מי שמאחר, אוכל אותה..

גמרתם, בזבזתם, את כל המילים, לא השארתם כלום לחדש, <רעים..> אמרתם הכל ואמרתם כל כך יפה, לגלות לו אסור,<חס וכרפס> אולי לתפוס טרמפ על הורמונים, ושינויים. <הכי טוף מאהף,-אבל זה לשיקולה> יום טוף אור וחג שמייח לכולם

זאת לא הסביבה שלי, למרות שחלק...

...מכם אני מכיר... כתבתם המון וחלק חכם... אני מסכם זאת כך: זה כדור בראש לבחור, אבל היריה לא הורגת אותו מייד, אלא הוא יגסוס לאט לאט, כי הכדור נתקע ככה שיסבול כל הדרך למטה... אז??? לשתוק!!! מאוחר מדי לדבר...כי הבחור רגיש ואוהבים אותו... אולי אני, שאני פוחז חסר רגישות, הייתי מחייך וממשיך הלאה... כי אני יודע, שסקס ואהבה, לא ניתן למדוד במסורה, לאחד זה טוב ולשני זה רע...זה כל כך אישי... אבל, זה אני...
נ.ב. כן, אני נכנס לכאן לפעמים, קורא קצת, לא הרבה... מעניין מי זאת "אש לי"? מוכרת לי מהיכן שהו...WOW...

dor50

New member
רגישותתתתת

שלא תספרררררר פן הוא ישברררררר. אהבתי את תשובתה של מייקי (כרגיל) והמשיך ברוח זו: משה - חברה נתנה לי חוברת קמאסוטרה, בו נסתכל יחד. משה - חברה בעבודה נתנה לי קלטת, בערב נשב יחד...... אם לא יעזור, אז... ביום שישי בארוחת השבת תמזגי לו יין דודאים שמעתי שזה יותר טוב מויאגרה ולא מזיק כמוה. תספרי לנו מה קרה אחרי שהוא ששתה כוסית מהיין... אם יהיה לך כוח לכתוב? צביקה

למעלה