שאלה של צעירים.....

נועה2004

New member
שאלה של צעירים......./images/Emo41.gif

אני בת 22 והתחלתי השנה ללמוד באוניברסיטה ושם הכרתי כל מיני אנשים חדשים ויש מישהו שנראה לי שדיי מצאתי חן בעיניו. יצאנו לבית קפה וכשנפרדנו דיברנו ואמרתי לו שהיה כיף ושמאוד נהנתי, וקבענו שנדבר בימים הקרובים ואז פשוט הלכתי. עכשיו כשאני חושבת על זה נראה לי שההתנהגות שלי אולי היתה קרה מידי. מה דעתכם?

אני לא חזקה בחוקי דייטים אבל...

דיברתם מאז? מה הוא אמר בסוף הדייט? לא חייבים לנשק בסוף דייט, אבל כנראה יש שלב תיאום ציפיות....

נועה2004

New member
אני חושבת שהוא הגיב בסדר..

הוא לא ניסה שום דבר.. לא דיברנו, אבל נראה לי שהוא התלהב שאמרתי לו שהיה כיף. מה זה "שלב תיאום ציפיות"?

שלב תיאום ציפיות

לפני שאני חולקת איתך את דעתי בנושא, אני חייבת להבהיר שאני לא כל כך מתורגלת בנושא (היה לי חבר איזה 4 שנים, ואחרי שנפרדתי ממנו, הייתי ב 3 דייטים בערך עד שפגשתי את אהובי....) בסוף דייט יש את הקטע שהוא שואל (סליחה על השוביניזם, אולי אפשר גם הפוך) אם יראה אותך שוב, ואם הוא יכול להתקשר... סוג של פשוט לא לשחק, אלא להבהיר כוונות... מצד שני, אולי זה קרה כי אמרתי שאני לא אוהבת לשחק בבנים ולא אוהבת שמשחקים איתי... שבוע שעבר הייתה כתבה בזמנים מודרנים על חוקי דייטים... משעשע....

תגובה

אם עשית את זה מתוך רגשותיך הכנים אליו, והיית נחמדה אליו מרצון, אין בזה רע. עליך להיות טבעית ואמתית ולהנות אתו מהקשר ומהתפתחותו.

נועה2004

New member
ברור שהייתי נחמדה מרצון וטבעית

הוא אדם נחמד והיה לי כיף איתו. אם זה אדם ש"לא בא לי עליו" אז אני לא סתם אצא איתו ואבזבז את הזמן שלי ושלו..

נועה2004

New member
ומה אני אגיד לו?

ובנוסף - מה יכול להיות בפגישה השניה? אני צריכה לזרום איתו?

תדברי איתו רגיל..

כמה זמן עבר מאז הפגישה? תתענייני בשלומו.. את יודעת, מעבר לזה שהוא בחור, ודייט- הוא גם בנאדם.. דברי איתו רגיל, בלי לפחד... בפגישה השניה- תעשי מה שאת רוצה.. אם את רוצה אותו- תזרמי איתו..אל תתביישי! אבל תעשי רק מה שטוב לך... זה לא כזה סיפור מסובך- פשוט תחשבי אם את רוצה אותו..

נועה2004

New member
"מעבר לזה שהוא בחור, הוא גם בנאדם"?

המשפט שלך הרג אותי מצחוק..... חוץ מזה - לא דיברנו מאז הדייט... אמרנו שנדבר בסופ"ש. הוא עדיין לא התקשר. אם אני אתקשר אליו (אולי מחר..) אז פשוט להתחיל לשאול מה קורה וכו'? יש טעם לשאול משהו על הדייט או עדיף שלא?

פשוט לפעמים מרוב שמתרגשים

שוכחים שבסופו של דבר מדובר בשני אנשים... עד עכשיו לא הבנתי מתי היה הדייט.

למעלה