שאלה של צופה מתחילה:

אריןסאן

New member
שאלה של צופה מתחילה:

רק לאחרונה גיליתי את היפה והחנון... הגעתי לתכנית הזאת בעקבות צפייה בפרק "חידון התנ"ך". מאוד הצחיק אותי. אבל זה עורר בי את השאלה, האם יש עתיד לקשר בין מי שמוגדר כ'חנון' בתכנית ל'יפה'? אקח סתם דוגמה: ליטל מלמדת את אלכס, נלה את אור, וכו' וכו', זה לא יוצא מצב שבו בעצם אחד תמיד ביקורתי אפילו אם זה מתוך אהבה, לשני? יש עתיד ליחסים כאלה שבהם אחד ביקורתי והשני מתעניין בדברים שבטח נחשבים שטחיים בעיניי החנונים?

קרקלה

New member
נראה שהסיכוי לא גבוה, אבל תמיד ייתכן

בנות שהן "בת קיצונית" נוטות ללכת על אלפא מיילס (שהם פעמים רבות "בנים קיצוניים" בהתאמה). וחנונים הם לא כאלה. אפילו אם הם עשירים ומוצלחים, הבנות מהסוג הזה תהיינה איתם, אבל בלי יותר מדי התלהבות, אני משערת. אחרי כמה זמן היא תעדיף את מאמן הכושר. גם חנונים לא אמורים לרצות בנות כאלה, אבל בגלל עיוות של החברה או של המין הגברי, הם כן. לכי תביני. אחרי כמה זמן שהם יתרגלו לגוף ולפרצוף ולסיבובי הדאווין איתה, בשלב הזה שלא כל סקס הוא וואו, גם הם יבינו שהיא משעממת ת'ישבן וכשהיא מדברת זה מביך. >>> ואז הם עדיין יישארו איתה, כי הם לוזרים ויש עיוות של החברה או של המין הגברי. אבל היי, לא כל החנונים אותו דבר ולא כל היפות. אולי אי שם מעבר לקשר יש זוג מוצלח כזה, עם ילדים שלקחו מאמא את השכל ומאבא את הפיזיק.

יש לך טעות אחת מרכזית שם

שה"חנונים" רוצים לצאת עם ה"יפות". אני אישית לא נמשכתי לכמעט אף אחת מהבחורות שם... כך גם רוב שאר משתתפי התכנית למיטב ידיעתי.

או קיי, שאלה ../images/Emo62.gif.

כמה טעויות בדיוק יש בתנ"ך
?

Thumpers

New member
אם לא היית...

רדוף על ידי צלמים, ו/או אנשים משוגעים - הייתי מציעה לך להתחתן איתי. או משהו בסגנון.

הוא גם הגבר הראשון שמעייף אותך ../images/Emo62.gif.

אל תעברו לבניין שלי אחרי שאתם מתחתנים או משהו בסגנון, אני אוהבת לישון בלילות
.

Thumpers

New member
אבל אמרתי את זה בצורה כל כך תמימה :(

וכולם יודעים שהכי כיף זה לישון בבוקר, ולא בלילה.

Thumpers

New member
אה, וגם...

אני לא מתכוונת להתחתן עד שאני מסיימת תואר ראשון, בכל זאת - צריך לפרנס משפחה :p ובגלל שאני מניחה שהוא הרבה יותר מבוגר - השעון הביולוגי שלו כבר מתקתק, וזה.

innocence

New member
לכי תדעי כמה תפוז מדייק,

אבל זה מה שכתוב בכרטיס האישי שלו (בדקתי בשבילך, לא להילחץ, אני לא סטוקרית P:)

Thumpers

New member
חחח

אז הפכת אותי לסטוקרית פאסיבית?! :p סתם - אבל זה לא רלוונטי לי בן כמה אדם כלשהו. באמת, גם בתור חברים וגם בתור בני זוג, מעולם גיל לא היווה פונקציה בשבילי. אחד החברים הטובים שלי, יהיה החודש בן 28. (שזה... 8 שנים מבוגר ממני) אני מש"קית קישור במילואים (עובדת עם מילואימניקים, בגדול) - ככה שלהסתדר עם אנשים מבוגרים ממני זה די... דרישה מהתפקיד :p

innocence

New member
יש להסתדר עם מבוגרים,

ויש לצאת עם מבוגרים. לדעתי זה שונה, כי הקשר הוא שונה. כמובן שככל שגדלים (מבחינת גיל) ההבדלים הופכים קטנים יותר ופחות משמעותיים, אבל בגילאים הצעירים יותר זה כבר יותר בעייתי לדעתי, בעיקר מבחינת ה"מה אני רוצה מהחיים שלי כרגע".

Thumpers

New member
צודקת.

ועדיין. עובדתית, יש לי חברים, וגם יצאתי עם מישהו מבוגר ממני. לא היה לי מעולם בן זוג שלא היה גדול ממני לפחות בשנתיים. מצד שני, אולי זה עניין של זמן - ובעתיד אני אכיר מישהו בגילי שלא יעלה לי על העצבים :p

innocence

New member
לא אומרת שזה לא אפשרי,

רק אומר שלעיתים זה קצת מסובך, אם לא נדון לכישלון (במקרים קיצוניים יותר). אבל תמיד יש יוצאי דופן ;)

למעלה