שאלה של פנטזיה...

יאללה להתפרע!!!!בים באויר וביבשה.

פנטזיית ים-עם מדריך צלילה חתיך,כשהמים הכחולים עוטפים את גופותינו,בלוני החמצן מעלים בועות ואנחנו מתנועעים לקצב המערבולות והגלים. פנטזיית אויר-צונחים ממטוס כשהרוח מלטפת וטופחת וסחרחורת קלה נגרמת... ומציפה אותי. פנטזיית יבשה-על אופני הספינינג,אור אולטרה דולק,המוזיקה נכנסת לכל נים בגופי, ריח בושם מתערבב בזיעה מתוקה, והפרטנר מעניק לי חויה בלתי נשכחת. ו בפורים מתחפשת ל........יוז יור אימג'יניישן.......

טושית18

New member
הרעיון עם שני בחורים מצא חן בעיני..

יאמי!!! בכל מקרה,אני חייבת פעם גם לנסות אורגיה לסבית. ובכלל התנסות לסבית. אני מתה לרדת לבחורה,גם כי מסקרן לדעת מה הבחור שיורד מרגיש(בערך..) וגם לרגש מישהי...לראות מישהי גומרת... בכלל לראות שמישהו/מישהי גומרים בגללי זה מרגש...מסעיר אותי אפילו. סקסי

יאללה, בואי

טושית18

New member
חח...מתחילה אותי?

אני מהמרכז...אם בא לך מידע יותר מפורט כתבי לי בפרטי :)

טושית18

New member
זה אדיר!

אבל זה משהו שאני בחיים לא אנסה...אולי אם אני אפרוץ למקום על מעלית כזאת בלילה,בחושך...

סיון 1 23

New member
יש לי המון פנטזיות...

לעשות את זה. לעשות את זה בכל מקום כמעט. אפילו אונס, אבל אני יודעת שאני ממש ממש ממש אבל ממש ממש ממש לא רוצה אונס אמיתי, רק נגיד עם חבר, שהוא יבוא בהפתעה, ולא ייתן לי לעשות כלום... אבל גם אם אני ממש לא ארצה אז לא.

טושית18

New member
לי יש מליוני פנזטזיות..

את רובן אמרתי. אבל יש עוד :כמו סקס בשירותים של הרכבת... בבית ספר(נו...הכי שוס!), בבריכה,בים(בתוך המים. לא בחוף)...באוטו נוסע(כשמישהו אחר נוהג...) ומליון אחרות יותר בנאליות...

o fri

New member
פנטזיות...

- להיות איתו - ששנינו נאונן אחד מול השני ואני אראה אותו גומר - וריאציה נוספת: רק בסוף לחדור ולהתמזג - בטבע (ראש של הר במדבר, מרבד דשא פרחוני של סוף החורף, בתוך בריכה של מפל , ועוד) - אחד מקדימה, אחד מאחור (אבל רק בתור פנטזיה) בינתיים...

למעלה