שאלה של פאזל

מצב
הנושא נעול.
שאלה של פאזל

שאלה של פאזל
זה באמת חשוב אם מתחילים את הפאזל מהמסגרת שלו או מהדמויות באמצע ?

זה מה שנאמר לי באבחון הפסיכולוגי

ממש לא. למה את שואלת? (אני סקרנית)
הפסיכולוגית טוענת שמעין צריכה ללמוד לעשות פאזלים מהמסגרת ולא מהאמצע, מהדמויות. זו לא פעם ראשונה שאני שומעת טענה כזו וזה נראה לי כל כך מופרך ולא חשוב. מה זה משנה מאיפה מתחילים ? לא העיקר שעושים ונהנים ?

או ואבוי !../images/Emo2.gif

הפסיכולוגית טוענת שמעין צריכה ללמוד לעשות פאזלים מהמסגרת ולא מהאמצע, מהדמויות. זו לא פעם ראשונה שאני שומעת טענה כזו וזה נראה לי כל כך מופרך ולא חשוב. מה זה משנה מאיפה מתחילים ? לא העיקר שעושים ונהנים ?
או ואבוי !

מה זה השטויות האלה ? פעם ראשונה אני שומעת דבר כזה. הבנות שלי עושות פאזלים בלי הפסקה - תמיד מתחילות רק מהדמויות.

כמי שממש לא אוהבת להרכיב פאזלים

או ואבוי !

מה זה השטויות האלה ? פעם ראשונה אני שומעת דבר כזה. הבנות שלי עושות פאזלים בלי הפסקה - תמיד מתחילות רק מהדמויות.
(מודה אני מתקשה אפילו באלו של ה- 200) אני מאוד שמחה לקרוא את זה ! מה מצופה מילד בגיל 7 לעשות ? כמה חלקים של פאזל ?

מירי,

New member
אפילו באלה של המאתיים? ../images/Emo12.gif

(מודה אני מתקשה אפילו באלו של ה- 200) אני מאוד שמחה לקרוא את זה ! מה מצופה מילד בגיל 7 לעשות ? כמה חלקים של פאזל ?
אפילו באלה של המאתיים?

אני מתקשה אפילו באלה של ה-24

אני לא חושבת שמצופה משהו

אני לא חושבת שמצופה משהו
הילדות שלי בנות השלוש עושות פאזלים של 24 חלקים ומאוד נהנות. הגדולה אבדה עניין בפאזלים בגיל שנתיים אחרי שעשתה פאזל של 12 חלקים, ומאז לא עושה לא 16 לא 24 לא 50 ולא 100. זה פשוט לא מדבר אליה (אולי קשה לה מדי, אולי קל לה מדי, אולי סתם לא מעניין אותה - אין לי מושג). דורות רבים של ילדים מחוננים גדלו ללא פאזלים בכלל, ולא נגרם להם שום נזק.

נשמע תמוה

נשמע תמוה
היה לה הסבר לאמירה המוזרה הזו?

עדכון מהאבחון של מעין

שאלה של פאזל
עדכון מהאבחון של מעין
קיבלתי את הדוח והעברתי אותו לבי"ס ולפי מה שהבנתי הם מתחילים להעניק לה חומרים מתקדמים יותר. המורה ביקשה ממני לרכוש חוברת של הבנת הנקרא שלומדים בכיתה ג' או ד' (לא זוכרת בדיוק). מעין מספרת שהיא מקבלת תרגילי חשבון אחרים ממה שהכיתה מקבלת. ולדוח... הועברו לה המבחנים WISC-R95, ציורים ו- C.A.T. מותר לכתוב כאן את התוצאות במדויק ?

למה לא?

עדכון מהאבחון של מעין
קיבלתי את הדוח והעברתי אותו לבי"ס ולפי מה שהבנתי הם מתחילים להעניק לה חומרים מתקדמים יותר. המורה ביקשה ממני לרכוש חוברת של הבנת הנקרא שלומדים בכיתה ג' או ד' (לא זוכרת בדיוק). מעין מספרת שהיא מקבלת תרגילי חשבון אחרים ממה שהכיתה מקבלת. ולדוח... הועברו לה המבחנים WISC-R95, ציורים ו- C.A.T. מותר לכתוב כאן את התוצאות במדויק ?
למה לא?

לי נראה שזה שטויות

שאלה של פאזל
לי נראה שזה שטויות
להתחיל מהמסגרת . כאשר אני לא מצליחה להרכיב פאזל אז אני עושה קודם את המסגרת . אף לא אחד מילדי לא התחיל מהמסגרת , זה נראה מאוד טכני ונראה כאילו רוצים למצוא שיטות למשהו טבעי .

apk

New member
אני מאמינה ש...

לי נראה שזה שטויות
להתחיל מהמסגרת . כאשר אני לא מצליחה להרכיב פאזל אז אני עושה קודם את המסגרת . אף לא אחד מילדי לא התחיל מהמסגרת , זה נראה מאוד טכני ונראה כאילו רוצים למצוא שיטות למשהו טבעי .
אני מאמינה ש...
כל אחד צריך לעשות איך שנח לו. לטעמי להתחיל מהמסגרת זה קל יותר, אבל להתחיל מהדמויות מראה על דמיון ויכולת מחשבה טובים יותר וחזקים יותר. כשאני מרכיבה פאזל, אין לי כללים קבועים ממה להתחיל, איך שבא לי באותו הרגע

לולי גם מתחילה מהדמויות.....

שאלה של פאזל
לולי גם מתחילה מהדמויות.....
ואני לא רואה שום בעיה שלה לסיים פאזלים, ראיתי אנשים שמתחילים מהמסגרת כי קל להם - הרי צלע אחת היא תמיד ישרה בחלקים של המסגרת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה