הילה בסגול
New member
שאלה של פאזל
שאלה של פאזל
זה באמת חשוב אם מתחילים את הפאזל מהמסגרת שלו או מהדמויות באמצע ?
שאלה של פאזל
ממש לא. למה את שואלת? (אני סקרנית)שאלה של פאזל
זה מה שנאמר לי באבחון הפסיכולוגיממש לא. למה את שואלת? (אני סקרנית)
או ואבוי !זה מה שנאמר לי באבחון הפסיכולוגי
הפסיכולוגית טוענת שמעין צריכה ללמוד לעשות פאזלים מהמסגרת ולא מהאמצע, מהדמויות. זו לא פעם ראשונה שאני שומעת טענה כזו וזה נראה לי כל כך מופרך ולא חשוב. מה זה משנה מאיפה מתחילים ? לא העיקר שעושים ונהנים ?
כמי שממש לא אוהבת להרכיב פאזליםאו ואבוי !![]()
מה זה השטויות האלה ? פעם ראשונה אני שומעת דבר כזה. הבנות שלי עושות פאזלים בלי הפסקה - תמיד מתחילות רק מהדמויות.
אפילו באלה של המאתיים?כמי שממש לא אוהבת להרכיב פאזלים
(מודה אני מתקשה אפילו באלו של ה- 200) אני מאוד שמחה לקרוא את זה ! מה מצופה מילד בגיל 7 לעשות ? כמה חלקים של פאזל ?
חחחחחחח יו איך הבהלת אותי !אפילו באלה של המאתיים?![]()
אני מתקשה אפילו באלה של ה-24![]()
אני לא חושבת שמצופה משהוכמי שממש לא אוהבת להרכיב פאזלים
(מודה אני מתקשה אפילו באלו של ה- 200) אני מאוד שמחה לקרוא את זה ! מה מצופה מילד בגיל 7 לעשות ? כמה חלקים של פאזל ?
נשמע תמוהזה מה שנאמר לי באבחון הפסיכולוגי
הפסיכולוגית טוענת שמעין צריכה ללמוד לעשות פאזלים מהמסגרת ולא מהאמצע, מהדמויות. זו לא פעם ראשונה שאני שומעת טענה כזו וזה נראה לי כל כך מופרך ולא חשוב. מה זה משנה מאיפה מתחילים ? לא העיקר שעושים ונהנים ?
עדכון מהאבחון של מעיןשאלה של פאזל
למה לא?עדכון מהאבחון של מעין
קיבלתי את הדוח והעברתי אותו לבי"ס ולפי מה שהבנתי הם מתחילים להעניק לה חומרים מתקדמים יותר. המורה ביקשה ממני לרכוש חוברת של הבנת הנקרא שלומדים בכיתה ג' או ד' (לא זוכרת בדיוק). מעין מספרת שהיא מקבלת תרגילי חשבון אחרים ממה שהכיתה מקבלת. ולדוח... הועברו לה המבחנים WISC-R95, ציורים ו- C.A.T. מותר לכתוב כאן את התוצאות במדויק ?
לי נראה שזה שטויותשאלה של פאזל
אני מאמינה ש...לי נראה שזה שטויות
להתחיל מהמסגרת . כאשר אני לא מצליחה להרכיב פאזל אז אני עושה קודם את המסגרת . אף לא אחד מילדי לא התחיל מהמסגרת , זה נראה מאוד טכני ונראה כאילו רוצים למצוא שיטות למשהו טבעי .
לולי גם מתחילה מהדמויות.....שאלה של פאזל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.