שאלה של סקרנות

הליויתן

New member
איזה מתוקים../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אין ספק שהחזה הזה מעיד על טוב לב-תוכו כברו.......... וודאי שכן עקרון ההכבדהבסך הכל נסיון למשוך את הגבר להתענין בחזית כשמה שמענין אותו באמת זה לעלות עליך כשאת רוכנת קדימה...... בדוגי סטייל הזכור לטוב עוד מהמערה והסוואנות של אפריקה(אני מעדיף לעלות ולשאוג כמו אריה-לא כמו כלב) מספיק לראות לפי איזה נתונים מקבלים מזקירה חדשה לעבודה,בשביל להבין שעקרון ההכבדה פועל גם פועל בעניני שדיים

זה עיקרון ההכבדה רק אם שמת חצי קילו

סיליקון בכל ציץ

מושג שטבע פרופסור א. זהבי :)

הרעיון הכללי הוא שאתה משדר שאתה זיווג טוב על ידיי כך שמראה לעולם שלמרות שקשה לך אתה עדיין מתנהל נהדר.. מנקודת מבט ביולוגית - למשל נוצות הזנב הכבדות של הטווס - טווסיות ימשכו לטווס לא בגלל שהוא יפה אלא בגלל שהוא מסוגל לשאת את הכובד ולכן כנראה שיש לו גנים טובים, אם אני זוכרת נכון גם ציפורי הזנוונים או משהו בסגנון ממשיכות לצייץ ולשיר גם כשתוקפים אותן כדי להראות שהן חזקות ושכדאי לטורף לתפוס מרחק ולחפש טרף יותר אומלל שיאבק פחות ויש תמיד ציפור אחת שלא אוכלת ולא ישנה ושומרת על כל שאר חברותיה מטורפים ומתריעה - הסיבה שהיא בוחרת למלא תפקיד כזה קשה לפי זהבי היא עיקרון ההכבדה- להראות לציפורים מסביב שהיא זיווג טוב
ויותר בכיוון שלנו - - נשים על נעלי עקב דקיקות שקשה להלך עליהן מראות שהן עדיין הולכות זקוף וקליל - כנראה שיש להן גנים טובים אם הן סובלות את חוסר הנוחות ועדיין מטפפות בחינניות- כדאי לחזר אחריהן, כנ"ל כנראה חזה ענק מסיליקון או כל דבר אחר שאנחנו עושות לעצמיינו
הנה קטע שמסביר את זה

גם וגם ../images/Emo13.gif

לגברים זה מוי-סקסי
ואומרים שלנשים אחרי לידות והנקה התחושה בפטמה קצת מתקהה ופירסינג נותן "שוק" לעצבים שם וגורם לאיזור להיות רגיש שוב.

../images/Emo6.gif

בגלל זה כתבתי מעל התמונה שזה לא שלי אבל יפה בכל זאת
< לי יש רק פירסינג אחד בנתיים, הבא כנראה יהיה באמת שם
>

המטרה היא לא להפחיד אבל...../images/Emo67.gif

אנחנו לא פה בשביל להגיד סתם אז אם אני כבר עונה אני אגיד את האמת. אני וחבר שלי עשינו ביחד פירסינג בפיטמה הוא אמר שזה כאב אבל חפיף ואני סבלתי נורא נורא נורא עברו מאז עשרה חודשים ועדיין לשנינו יש קצת אינפקציות, לי יותר מאשר לו. לסיכום- כואב. ואני יודעת שאין לי סף כאב נמוך במיוחד כי קעקוע שלקח שעתיים וחצי עבודה לא כאב כמו העגיל... לא הבנתי אם אתה גבר או אישה אבל אני חושבת שלנשים זה כואב יותר. אני לא ממש בטוחה בזה. בכל מקרה אם את/אתה ממש רוצה לעשות אז סביר להניח שלא תצטערי למרות שזה כואב. כי בסוף זה בטח שווה את זה.

בעצם עכשיו קראתי את המשך השרשור

והבנתי שאתה גבר... ולדעתי זה כמו בנות שעושות פיסינג בטבור. זה קישוט לגוף. זה יפה. זה כמו קעקוע. ואם הייתי גבר הייתי מסתובבת כל היום בלי חולצה כדי שכולם יראו שיש לי. בכל מקרה אם אתה חושב שזה יפה תעשה. זה כן קצת יכאב לך מליקוקים בהתחלה אבל אחרי שיעברו האינפקציות זה יעבור גם. ולפי החבר זה לא באמת מעלה את רמת הרגישות.

seagate

New member
ומה איתך, זה שינה משהו בהרגשה

שלך? זה עדיין כואב לך?

לי זה עדיין לא שינה כלו בהרגשה אבל

אולי זה בגלל שעדיין יש לי אינפקציות. לפי מה שהבנתי, אחרי שזה יפסיק לכאוב זה יהיה ממש טוב. *מחזיקה אצבעות*

seagate

New member
אני בחור,

זה היה יותר בשביל הסקרנות, בעיני זה אחד הדברים הכי סקסיים לבנות, אז סקרן אותי איך זה מרגשי לכן :) לא נראה לי שאני אעשה אחד כזה, יש לי פטמות די קטנות :]

גם לי יש פטמות די קטנות

אבל זה לא ממש עקרוני. הסרטים שעוברים בראש על אם זה יתפס במשהו הופכים למציאות לעיתים קרובות מידי לדעתי וכן זה כואב נורא אבל זה עובר אחרי כמה דקות. זה נתפס בעיקר בחזייה ובסדינים בלילה.... איה.. לא רוצה להיזכר בעצם.... ודרך אגב, למי שלא יודע, זה משנה את גודל הפיטמה כי מן הסתם יש משהו בפנים, ואז היא טיפה יותר גדולה מהשנייה אבל לא עד כדי עיוות מטורף. בדרך כלל זה רק בעל הפירסינג שם לב.

The Chicken

New member
לחבר הראשון שלי היה עגיל בפטמה

ולא הסכמתי להסתכל על זה. אני שידועה ברגישותי הרבה לדם ופציעות (מתעלפת על כל מי שנקרה בדרכי, מכל טיפת קטשופ שמזכירה דם, ומושא להרבה צחוקים בחבר'ה מאז ומתמיד כמתעלפת סדרתית), לא מסוגלת לשאת את המחשבה שחפץ מתכתי תקוע למישהו בפטמה באופן קבוע, וכמובן גם בצורה בלתי נשלטת מריצה במוחי תרחישי אימה על מה יקרה אם זה ייתפס במשהו בטעות
|אייקון חיוור מקיא| ... בקיצור לא נתתי לו להוריד חולצה לידי. עד שלרגל חצי שנה ביחד הוא עשה ג'סטה והעיף את זה. 4 חודשים אחרי כן נפרדנו, מקוה שלא גרמתי לו נזק נפשי גדול מדי...

seagate

New member
אוי.. :)

האמת שגם אני מריץ סרטים בראש, זה נראה לי יכול להיות לא נעים, אבל משהו בלראות בחורה עם פירסינג בציצי מחרמן אותי בטירוף... אז רציתי לדעת אם זה באמת מפחיד כמו הסרטים בראש שלי :)

תהיה הבחורה כוסית ככל שתהיה...

(ועל יוצאות מן הכלל הזה אפשר לדבר. כל מקרה לגופו
) 2 דברים שיהפכו אותה לדוחה למדי עבורי. ריח סיגריות. פירסינג (כמעט בכל מקום שהוא בגוף) פשוט דוחה.... אבל אני מבין שיכול להיות שאני הדפוק...
אההה... כן... שלום גם לכם. לכולכם. long time....

למעלה