שאלה של סקרנות

seagate

New member
שאלה של סקרנות

מה דעתכם ודעתכן על פירסינג בציצי? ואם יש פה כאילה שעשו אשמח לדעת איך זה מרגיש

שלכת25

New member
גבר עם פירסינג בפיטמה

זה אחד הדברים הכי מגרים ביקום.....זה מאוד כיף לשחק עם הפירסינג בזמן הליקוק

seagate

New member
זה לא מכאיב לו?

בכלל זה אזור רגיש, מעבר ללשעות חור זה לא כואב עם כל תזוזה של העגיל?

שלכת25

New member
מנסיון שלי

זה לא כואב להם אדרבא זה מגרה אותם הרי הם לא עשו פירסינג סתם לא חושבת?יש סיבה

פירסטינג בכול צורה עושה לי צמרמורת

אחד הדברים שהכי יוריד לי את החשק זה כול תופעת הפירסינג , פעם הייתי עם מישהו שהיה לי פירסניג בזין , זה כזה מזעזע , למה משהו מכאיב לעצמו מבחירה אישית באחד המקומות הכי רגישים בגוף בררררררררר

../images/Emo7.gif../images/Emo153.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo153.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

איך ליאתוש כפרה אומרת? בחילה עד הקאה. לא כי זה כזה דוחה אלא מי שמרגיש צורך להשחית את גופו בשם ה"כבוד" שיעניק לו עיקרון ההכבדה...ממ....לא בשבילי. אני צריכה מישהו שלא זקוק לפרובקציות ובטח שלא יכאיב לעצמו לשם השגת הדבר. (זה הקטע של מה שזה מראה עליו ולא העגיל או הניקוב עצמו, סה"כ יש המון נשים עם עגילים באזניים למשל, ואני לא מקיאה עליהן)

seagate

New member
מה שאני מתכוון

זה שלכל אחד יש סיבות משלו לעשות פירסינג כמו כל דבר אחר, ואני לא מאמין שלפי נוכחות של פירסינג בפטמה אפשר לשפוט מישהו.

לא יודעת האם יקפוץ....

אבל אין שום סיבה שניקלתי בה לפירסינג, חוץ מאשר להשגת מראה של גוף עם פירסינג, אשמח אם יתקנו אותי ויש סיבות לפציעה העצמית הזו. (גמני פוצעת את עצמי, תרותמ דם וכו', זה לא שאני נגד פציעות לחלוטין, השאלה מה המטרה)

הליויתן

New member
השבלולה מתענינת בביולוגיה?

"עקרון ההכבדה" ולמה נראה לך את סוחבת כאלו ציצים מפוארים? שמזמן לא ראינו תמונות טריות שלהם? (הגיע הזמן)

D a r k m a n72

New member
תמונה יפה ../images/Emo70.gif

עם הרבה כתמים לבנים

דרך אגב, לא נראה לי שציצים נוצרו

בעיקרון ההכבדה. זה פשוט תחליף תוחע'ס, וגם סימן שמראה על בשלות מינית.

למעלה