שאלה של סקרנות

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
שאלה של סקרנות

כל פעם שאני פותחת פה את הטלוויזיה יש איזה פרסומת להעשרת השיער. מראים אנשים עם בלורית מוצלחת מנפנפים בה בשמחה וברקע מראים את ה"לפני" תמונות גרועות כמובן שמראות כמה נורא נראה אותו אדם לפני הטיפול ש"החזיר" לו את השיער.
מאחר ואני לא מאמינה בכלל במכשירים הללו אבל בהחלט מאמינה בפוטושופ, אני לא יכולה שלא לתהות האם תמונות ה"לפני" הן לא שיקריות, "קירחו" את האנשים הללו. ואז עלו בי שתי שאלות:
א. תמורת כמה כסף אדם יסכים להתפרסם ברמה לאומית בתמונה גרועה מאד שלו כפרסומת של לפני.. כמה כסף הייתם מבקשים כדי להשתתף בכזו פרסומת? (לכאורה המשתתפים הם אנשים רגילים)
ב. האם השתתפות בפרסומת שכזו היא החלטה זוגית? האם לגיטימי שאחליט מה שאחליט מבלי לשאול לדעתה של זוגתי? האם יש לה זכות להטיל וטו על השתתפות שלי בפרסומת שכזו?

אגב, אחד הדרים המעניינים בפרסומות שאני רואה פה (אין לי מושג אילו ערוצים אלו, כל מיני שמות שאני לא מכירה ואני לא רואה קבוע אז אני לא זוכרת), התחושה הכללית שלי מהצפיה בפרסומות זה שלא בוחרים דווקא צעירים ויפים במראה אחיד, להיפך, יחסית, לישראל לפחות
, מופיעים סוגים שונים של אנשים בפרסומות, לא רק בצבע העור והמוצא האתני, אלא גם בגילאים, מבני גוף, סגנונות לבוש וכד'. יש בזה משהו מחמם את הלב. אני תוהה אם זה במטרה ליצור הזדהות בצופה, לי לפחו זה נותן הרגשה הרבה יותר נוחה ובלתי אמצעית.

מזכיר לי את הפרק מ"חברים" שאחד מהם(ג'ואי או צ'נדלר-לא בטוחה)

השתתף בפרסומת לאיזה קרם נגד גירודים באיבר המיני או משהו כזה ואז פרסמו את זה בתחנת רכבת ובגלל זה אותו בחור פיספס יציאה עם מישהי שהתחיל איתה.
&nbsp
יש אנשים שיעשו הכל כדי להתפרסם, ומבחינתם פרסום רע הוא גם פרסום לכל דבר.
&nbsp
מה גם, שצריך מי שישתתף בפרסומות הללו ועובדה שתמיד מוצאים

&nbsp
מסכימה איתך לגבי הסיפא: יש פה הרבה יותר פתיחות וקבלה של השונה גם בחנויות וברחוב וגם בטלויזיה בפרסומות: רואים יותר אנשים שמנים, אנשים ממוצאים היספניים וכו'- בעיני זה נפלא!

Deanna2688

New member
זה ידוע שארה"ב היא בירת ההשמנה של העולם.

בניו יורק זה קצת פחות נפוץ, כי יש אנשים עם יותר מודעות שם, אבל עדיין רמות ההשמנה שם הגיעו למגפה ממש.
גם יותר "קל" שם להיות שמן אם פסט פוד זמין, והמון ציוד ובגדים שמתאימים לאוכלוסייה הכבדה יותר (המידות שם ענננקקקיייוותת)
36 שם זה כמו 40 אירופי.
&nbsp
הרבה יותר קשה למצוא שם מזון איכותי, ללא תוספות של רטבים עם סוכר, וצריך מודעות מאוד גבוהה לתזונה איכותית וחיים אקטיביים
&nbsp
אבל לפחות יש לך את סנטרל פארק קרוב #קנאה
&nbsp
&nbsp

nate2000

New member
בגדול

הרבה יותר פשוט לעשות תמונה לא מחמיאה מאשר תמונה מחמיאה. זווית צילום...
תאורה.... איפור לא מחמיא
בטח גם מבקשים מאנשים לא לחפוף את הראש כמה ימים....
&nbsp
אישית בתור אדם אנונימי לא הייתי רוצה להופיע בשום פרסומת. גם לא בפרסומת מחמיאה. כן מאמינה שזאת החלטה זוגית וכן הייתי מתייעצת עם בן זוגי במידה והיו מציעים לי לשהתתף במשהו.

לגבי הסיפא שלך

לא ידעתי, זה ממש נחמד לשמוע.
אני שונאת טלוויזיה, אין לי אחת בבית וגם כשאני בארה"ב אני לא צופה, אז לגמרי פספסתי את המגוון, והוא משמח.

Ginger L Honey

New member
לדעתי פרסומות פה הזויות

בלי קשר לאיך השחקנים נראים, ב90% מהפרסומות המשחק כ"כ גרוע. את שומעת שהם מקריאים מדף, ואכות הצילום נראית כאילו צולמו בשנות ה80.
מה גם, יצא לך כבר לראות פרסומות לתרופות?
זה הדבר הכי הזוי שיש

&nbsp
לשמחתי, יש לי נטפליקס (שרות של סדרות וסרטי דרך האינטרנט) באופן אישי לא נגעתי בשלט הטלוויזיה כבר שש או שבע שנים.
אבל ביל לפעמים צופה בטלויזיה בערב, ולדעתי זה פשוט מעצבן.
&nbsp
לגביי השתתפות בפרסומת, מניחה שאם יציעו לי סכום עם הרבה אפסים אסכים להשתתף.
אך אינני מאמינה שיציעו לי באמת כזה דבר.
ותלוי איזה חלק בגוף הם מתכוונים להציג.
למשל טיפול בעור הפנים או בשיער זה לא נורא, ולא יפריע לבילי.
אבל הוא ממש לא ישמח עם הטוסיק שלי יופיע בטלויזיה

למעלה