שאלה של סטרייט

ozone

New member
תודה לכם על התשובות

מודה שזה עדיין לא לחלוטין ברור לי (למרות שזה לא יותר מוזר ,נניח, מזוגות סטרייטים שחיים יחד ללא נישואין ומגדירים את עצמם "דתיים" - ויש לא מעט כאלו), אבל אם אתם שלמים עם החיים הללו- זה מה שחשוב. קוניטו - לדעתי נסחפת לגמרי. ומעבר לזה שהכנסת גם אג'נדה פוליטית לא רלוונטית,אני דווקא חושב שביהדות (כמו גם בחלק מהדתות האחרות) טבועים המון ערכים שהציבור החילוני די איבד. שיהיה בהצלחה לכולם!

והכל בשם הדמוקרטיה - בשם החופש

והעצמאות - אדם נכנס לארגון שהוקם במסירות נפש לתת תמיכה לעודד את היהודי החרדי/דתי/מסורתי להתמודד עם נטייתו ההומולסבית - ובאופן שיטתי תוקף כל הרגשה/התלבטות/מצוקה/שמחה שריח יהודי אמוני נודף ממנה - שהאדם סובל ברור לי! איפה ההקשבה? איפה ההזדהות? ועוד ועוד - כן! ישנם פורומים למכביר שישמחו על תגובות מעין אלה ודומיהם - אבל למה להיכנס לפורום הנועד לכתחילה לתמיכה בהומו הדתי - מילא תיכנס אהלן וסהלן! אבל התגובות שלך קוניטו הם לא פחות ממסיונר וזה לא משנה לאיזה כיוון המסיונריות שלך - אני לא קונה את הצגת חייך הורודים המסתתרים אחרי הניק - חבל שאתה לא מגלה מאיזה רקע אתה בא ולא משתף אותנו על מה הכעסים שלך וממה הם נובעים - יש כאן מקום בפורום לכלם גם לחילונים וגם ליוצאים בשאלה גם לגויים, אבל כבוד ודרך ארץ מינמליים! וברצינות נהנה שתישאר איתנו עם סבלנות וסובלנות, כבוד הדדי! ושוב ספר על ילדותך באיזה בית גדלת דתי/חרדי/מסורתי/חילוני שתף אותנו! ולמה ? אם באת מרקע דתי אז בא ננסה יחד למצוא מהיכן נובעים הכעסים ההתקפות וחוסר הסובלנות שלך? להיות בתוך בועת כעס זה לא בריא לך וגם לנו! ואם מרקע חילוני אתה בא אז ברוך הבא ! אתה חושב שבידך לתת מענה הדרכה לדתי חרדי מסורתי דתלש ועוד ועוד? מה? חווית את חוויותינו חיית את חיינו? - להזכירך הפורום נועד לתת מענה ותמיכה לקהילה ההומולסבית שאינם רוצים להתנתק מעולמותים ומקהילותיהם ! אחי מחכים לתולדות חייך ! ישנם כאן בפורום כמה איתאיסתים אהובים על כל החברים , הם חמודים וסובלניים (הם באו מעולמות וקהילות דתיות שונות) גם להם יש ניק אבל הם ידועים וסיפורם ידוע - לא מגרשים את אף אחד אוהבים את כולם!!! כאן בפורום הומואים דתיים כן מתייחסים אליך כי רוב הגולשים כאן הם באים שעולומות דתיים שונים שהתחנכו לקבל את השונה את הגר- כן הרגישות והאיכפתיות הסבלנות והסובלנות של רוב הגולשים כאן נובעים מהעולם הדתי-האמוני ממנו הם באים

טוהרtoar

New member
קצת מדעתי בעניין

עושה רושם שדי כתבו והסבירו בנושא בצדדים שונים וגם אתה כתבתי כבר הודעת סיכום שכזו אבל אני חושב שתמיד טוב לנצל אשכולות כאלה שכמה שיותר יביעו את נקודת מבטם בעניין. מצד שני, אני גם חושב שזה נושא שקשה לדון בו באמת ולעומק בפורום, ככה שתמיד ישאר עוד חלק בלתי סגור. אצלי, למשל, הכל מתחיל מהאמונה. די קרוב לדברים שליכוד כתב, אמונה זה דבר שאדם חש עמוק בתוכו בצורה כזו שזה לא איזושהי השערה או מסקנה שכלית או רגשית שבאה והולכת.מה ההשלכות של האמונה הזו זו כבר שאלה אחרת. בקשר ל"אוקסימורון"- אני לא רואה את זה אוקסימורוני יותר מזוגות כגון: "פסל דתי","עורך דין דתי","פוליטיקאי דתי","איש תקשורת דתי","סטנדאפיסט דתי" וכו' יש הרבה תחומי חיים, במיוחד במציאות הקיימת שאינה מכילה אך ורק דברים אידיאליים ולכתחיליים, שנראים כצמד מוזר בחייו של איש אמונה ומצוות, אך בפועל קיימים ומצליחים.

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif אהלן

אני כרגע בהתקרבות לדת ואני יודע על עצמי הרבה שנים שאני הומו אני רוצה להתקרב כי לדעתי אדם צריך לדעת שיש מעליו כח גדול יותר ושהוא עצמו האדם לא יכול להיות אלוהים בעצמו בלי קשר היהדות מושכת אותי מאוד ואני מרגיש שהחברה החילונית שחייתי בה הרבה שנים לא נתנה לי את ההזדמנות הזאת ע"י תיוג ההתקרבות לדת כטאבו מודה שיש סוגיות שקשה לי איתם, אבל אני עמוק בתוכי מאמין שאדם יכול לחיות כהומוסקסואל ואדם דתי בכפיפה אחת יש לי אפילו בן זוג שחי בחו"ל ואני בונה על לקרב אותו ליהדות גם

למעלה