שאלה של סטודנטית...

שאלה של סטודנטית...

אני מתכוונת להגיע לשיעורים עם נייד, ויש לי שאלה דיי מפגרת האמת...אבל שיהיה.... במעבר בין בשיעורים, זה בסדר שהנייד יהיה דלוק (במצב שינה) בתיק? זה לא יכול להזיק לו, בגלל האוורור או כל דבר אחר? תודה לעונים...

Jan22

New member
אך ורק במצב של HIBERNATE !

מכיוון שאחרת המאוורר עדין יהיה דלוק. למשל אם תשימי על סטנד-באי ,הנייד דלוק ,המאוורר דולק והנייד בתוך התיק ... הוא יתחמם ובסופו של דבר עלול להישרף !

aladin7

New member
אפשר גם במצב המתנה

למצב המתנה יש 2 מצבים (S1, S3) כאשר אני יודע שהאצלי זה ב S3 (יש לי T42 של IBM ) ב S3 כל המערכת כבוייה למעט הזכרונות (מאוורר לא מסתובבים , HDD במצב שינה, מסך כבוי...) ב S1 (ראיתי במחשבים נייחים) כל המערכת עובדת למעט כרטיס מסך +מסך , מעבד בתדר נמוך צריכת החשמל ב S3 מאוד נמוכה אבל עדיין קיימת , לכן אם את צריכה לשמור על הסוללה אז כדי לשקול Hibernate למרות שגם פה זה לא שחור ולבן אני באופן אישי עובד רק עם מצב המתנה

GuGuSH

New member
כן. כמובן.

אני גם ממליץ על Hibernate. כי ככה המחשב לא צורך חשמל ולוקח לו 5-6 שניות לעלות (לי יש 1280MB ראמ). כשאת בכיתה עצמה את מחברת את המחשב לחשמל? בעצם זה לא משנה. אני ממליץ בכל מקרה על Hibernate. כי לוקח ממש קצת זמן להדליק את המחשב וגם ה-HDD כבוי. אם ה-HDD לא כבוי ומזיזים אותו (את המחשב..) יכול להיגרם נזק.

Y. Welis

New member
מצב שינה.

כדאי רק לשים לב שלעיתים הרשת האלחוטית לא תמיד חוזרת לקדמותה אחרי יציאה ממצב כזה, וכן אחרי 3-4 יציאות כאלה המערכת עשויה להתערער קצת.

nemo555

New member
בנוגע לרשת שלא חוזרת לקדמותה

ב 80% מהמקרים אני מכבה במצב שינה (ולא כיבוי מלא רגיל). לאחרונה קרה לי פעם או פעמיים בעיות של התנתקות הרשת האלחוטית. הייתי בטוח שזה הנתב, שכן רמת הקליטה תמיד על שני קווים מתוך 5. אתה חושב שיש קשר בין הבעיה לבין ההודעה ששירשרת?

Jan22

New member
הייברייט ==> שנת חורף = Hibernate

מה שקורה הוא שהנייד כבוי לחלוטין ,שום דבר לא עובד (בדיוק כמו שאתה עושה SHUTDOWN בWINDOWS) , רק שאתה חוזר (לאחר שאתה עושה ON ,שוב) לאותה המצב לפני שביצעת הייברנייט. נניח והפעלת סרט ,הרצת WORD והרצת קידוד DECODER ...ביצעת הייבנייט ...הנייד כבוי ....עשית ON - אתה תחזור לאותן שלושת הפעולות!

למעלה