שאלה של מתעניינת

תהייה קטנה

אתה בן 24, נשמע בחור עמוק, חכם ורגיש. אני באמת תוהה-

יצאת עם בנות? אתה יוצא לדייטים? חווית פעם משיכה כלפיהן? התאהבת פעם במישהי?

השאלה מופנית אלי?

אם כן, אז הייתי אומר שיצאתי עם בנות, אבל לא מצאתי פלטפורמה מתאימה לפגוש אותן, רק בצורה של שידוכים שהתבררה ככישלון חרוץ.

אני לא מרגיש משיכה לבנות, אבל לא סלידה, פשוט חוסר עניין. צריך להתרגל לרעיון כשאני רואה אישה יפה, אולי אוכל להרגיש מה שאני מרגיש כלפי גבר.

היו לי כמה התאהבויות חד צדדיות בבנים, לא משהו רציני במיוחד. לאחרונה קצת יותר נחשפתי לעולם ההומו-דתי, דווקא מתוך השלמה עם הצד שלי שנמשך לבנים, אני מרגיש שכן אוכל לפתח משיכה לאישה, מוזר אבל ככה אני מרגיש, לא מתוך לחץ של חתונה או מציאת בת זוג לחיים.

איך למצוא מישהי שתקבל אותי כהומו? זאת השאלה בעצם!

גנימדס

New member
ואיך את מסתדרת?

בא לי לענות אחרת...
..
גם את שייכת למעוט (?) שסובל מהשמרנות היהודית המסורתית.
איך את מסתדרת עם "נשים דעתן קלה"? "כל המלמד ביתו תורה כאלו למדה תפלות"? מפריע לך האסור להעיד, להיבחר, להתגייס, להניח תפילן, להשתתף בתפלות באפן פעיל?

ומה עם שאר הנשים שהכרת ? איך הן מתמודדות?
כל אחת באפן אחר. חלק מתמרמרות על היחס, חלק מקבלות אותו .
חלק מעזות ועושות כמה דברים כדי להתקרב יותר ליהדות, וחלק רק אומרות "לא בסדר, לא נורא" ,
חלק חוזרות בשאלה, וחלק מאמינות שהן נחותות מגדרית....

אותו דבר עם גייז דתיים,
לכלכ אחד יש את הדרך שלו.
בהתחלה באמת יש יסורים נפשיים קשים מאד.
חלק מתגברים עליהם, וחלק נשארים במקום של היסורים הנפשיים.
לפעמים נהייןם דוקא דתיים אדוקים יותר, לפעמים חוזרים בשאלה ...ולפעמים לומדים לעשות הפרדה, שהנטיה המינית שלי והדת שלי הם לא בהכרח אותו הדבר. שאם יש ,תחום אחד שאני חלש בו זה לא אומר שאהיה חלש גם בתחומים האחרים......

הרמת הפרקטיקה, שוב- לכלא חד יש את הדרך שלו.
אני חושב שלהתחתן ללא משיכה מינית זה מתכון לאסון. לא כולם יסכימו איתי.
יש לי בן זוג מקסים ואוהב, ואנו חיים בזוגיות שאולי רוב הרבנים לא יאשרו, אבל היא גורמת לנו להיות מאושרים יותר. אני שומר שבת ומתפלל כשאני יכול.

תראה,

לא באתי ממקום של לתקוף או להרגיז. זה תחום שאני שומעת עליו ממכרים גייז חילונים או דתל"שים, ובגלל שהוא לא ברור לי ומאוד לא פשוט מבחינה הלכתית וחברתית, רציתי לשמוע תגובה ממישהו שחווה את זה (משום שאני נמצאת בחיים שלי במקום של תהייה ובירור מבחינה דתית).
הנחתי שאין תשובה אחת, כולנו בני אדם שונים. עניין אותי לשמוע מגוון של תשובות, ואני חושבת שהדרך שלי טובה בהרבה מכאלה שמצהירים הצהרות בלי להכיר ולהבין באמת.

גנימדס

New member
תבורכי

לרגע אחד לא חשבתי שבאת ממקום קנטרני!! אני פשוט חושב שלנשים דתיית יהיה קל יותר להבין , כי הן נמצאות במקום דומה . ..... אני זוכר שמישהי הסבירה לי בלי להניד עפעף למה היא פסולה לעדות , אינה יכולה לקדש ובכלל צריכה להתחשב במאוויםהגברים בנוגע ללבושה, קולה, וכיסוי הראש העתידי למרותשזה גורם לה סבל רב. לי זה מזכיר את הגבר ההומו שמעדיף לסבול הבעיה היא לאו דוקא התורה , לדעתי, כמו הטאבו החברתי. השמרנות של החברה הדתית והעקשנות לא להתקדם, לא לחשוב מחוץ לקופסא עד כדי פגיעה באדם עצמו בנשואין ריקים מאהבה ומשיכה מינית רק כי ביהדות השמרנית זה נראה הכי הגיוני

למעלה