mukimukimuki
New member
שאלה של מתלבטת..
שלום לכולן אז – אני זקוקה לעזרתכן. תודה מראש קודם כל אני אומר שאני יודעת שלא מאבחנים באינטרנט ואני מבטיחה לקבוע תור למרפאה בתה"ש, אבל אני סובלת משלל סימפטומים, ורציתי לדעת מה דעתכן בעניין (שהרי – אין חכם כבעל ניסיון
) המצב הוא כזה: אני בת 31, לוקחת גלולות כבר 10 שנים. עד לקיחת הגלולות היו לי כאבי מחזור איומים, לפעמים ברמה של סף עילפון, ובד"כ ברמה של שפיכות וחוסר יכולת לתפקד. היו לי שלשולים בזמן המחזור. מאז שאני לקוחת גלולות הסימפוטמים האלה נעלמו לחלוטין. מה שכן, לעיתים אני סובלת בכאבים בזמן קיום יחסים (באופן תמוה זה תלוי בפרטנר
) ואף דימום קל. חוץ מכל זה – באופן קבוע יש לי ממצאים של לויקוציטים ואריתרוציטים בשתן (גם בבדיקה כללית וגם מיקרוסקופית), אין תלונות של דלקת (צריבה, תכיפות וכו'), תרביות שתן שליליות תמיד. בשנה האחרונה אני סובלת מהתקפים באים והולכים של כאבי בטן, בחילות איומות (ללא הקאות) ושלשולים. לאחרונה כמות ההתקפים גדלה ואני בבירור גסטרו. בנוסף לכל - אני סובלת מתת פעילות בבלוטת התריס (מאוזנת) ועברתי כריתת כיס מרה לפני שנתיים. אני חייבת לספר שלפני שלוש שנים שאלתי את רופאת הנשים (לשעבר!) אם זה נראה לה אנדו', והתשובה שלה הייתה כ"כ מזלזלת ומעליבה שזנחתי את העניין
מה דעתכן? האם שילוב כזה של סימפטומים (עם דגש על הממצאים בשתן וכאבי הבטן) יכול להצביע על אנדו? סליחה על החפירה, תודה ושבוע נחמד
שלום לכולן אז – אני זקוקה לעזרתכן. תודה מראש קודם כל אני אומר שאני יודעת שלא מאבחנים באינטרנט ואני מבטיחה לקבוע תור למרפאה בתה"ש, אבל אני סובלת משלל סימפטומים, ורציתי לדעת מה דעתכן בעניין (שהרי – אין חכם כבעל ניסיון