ד"ר אמנון בוצ'ןשאלה של מתחלים
הי לכולם טוב אז אנחנו הבנו שאנחנו גם בעניין וצריך להתחיל לבדוק בדיוק למה זה לא קורה אני מחפשת המלצות - רופא פוריות במכבי באזור המרכז כזה לא הסטרי במיוחד שיקבל גם את הנסיונות ההומופטים שלי בהבנה תודה מראש מיכל
כרגיל, כנ"ל..ד"ר אמנון בוצ'ן
מקבל בבית הרופאים ברח' דובנוב 10 בת"א. עמוס אבל שווה.
ממש לא מכירה רופאים ממכבי אבלשאלה של מתחלים
הי לכולם טוב אז אנחנו הבנו שאנחנו גם בעניין וצריך להתחיל לבדוק בדיוק למה זה לא קורה אני מחפשת המלצות - רופא פוריות במכבי באזור המרכז כזה לא הסטרי במיוחד שיקבל גם את הנסיונות ההומופטים שלי בהבנה תודה מראש מיכל
ד"ר ברקוביץ' בגבעת שמואלשאלה של מתחלים
דר' אריאל ויסמןשאלה של מתחלים
מצטרפת להמלצהדר' אריאל ויסמן
מקבל במרכז לבריאות האשה בראשון לציון (גם האחיות שם מקסימות) רופא נעים שליו וזמין תמיד (!!) קשה לקבוע תור ראשון (עמוס) אבל אח"כ תמיד ימצא זמן לקבל מטופלות גם אם לוח הזמנים עמוס. עובד בוולפסון ואסותא - ושם חוסך לי את כל המגע עם האחיות והבירוקרטיה - כל המידע (הפריות, מתי למה כמה) רק דרכו. לגבי רפואה אלטרנטיבית - אמר שלא יועיל לא יזיק. לא חסיד - לא שולל.
גם אני מצטרפת להמלצהדר' אריאל ויסמן
מקבל במרכז לבריאות האשה בראשון לציון (גם האחיות שם מקסימות) רופא נעים שליו וזמין תמיד (!!) קשה לקבוע תור ראשון (עמוס) אבל אח"כ תמיד ימצא זמן לקבל מטופלות גם אם לוח הזמנים עמוס. עובד בוולפסון ואסותא - ושם חוסך לי את כל המגע עם האחיות והבירוקרטיה - כל המידע (הפריות, מתי למה כמה) רק דרכו. לגבי רפואה אלטרנטיבית - אמר שלא יועיל לא יזיק. לא חסיד - לא שולל.
בנוגע לרופא פוריות ...שאלה של מתחלים
רופא פוריותבנוגע לרופא פוריות ...
היי מיכל, היום הייתי בפעם הראשונה אצל ד"ר לב רן שמקבל ברמת מרפא בר"ג (דרך מכבי), עוד לא התחלתי טיפול אבל מהתרשמות ראשונה שלי ושל בעלי הוא נראה מאוד יסודי,מקצועי,ענייני,מסביר כל דבר לפרטי פרטים,סבלני... בקיצור אני ובעלי יצאנו בהרגשה מאוד טובה לגביו. דרך אגב,בררתי הרבה לפני שניגשתי אליו וקיבלתי המון המלצות - אמרו לי שהוא אחד התותחים בתחומו.. שיהיה בהצלחה
אני ממליצה בחום על פרופ' זיידמןשאלה של מתחלים
במכבי הוא מקבל ברמת מרפא בר"גאני ממליצה בחום על פרופ' זיידמן
מתל השומר ואסותא. מעבר להיותו רופא מעולה עם רקורד מרשים, הוא קודם כל בן אדם מדהים, משרה אופטימיות אינסופית עם המון כבוד למטופלות שלו. אין לי מושג מה היחס שלו להומיאופתיה אבל אני מנחשת שבהחלט יקבל בהבנה. ושיהיה בהצלחה!
מצטרפת להמלצהאני ממליצה בחום על פרופ' זיידמן
מתל השומר ואסותא. מעבר להיותו רופא מעולה עם רקורד מרשים, הוא קודם כל בן אדם מדהים, משרה אופטימיות אינסופית עם המון כבוד למטופלות שלו. אין לי מושג מה היחס שלו להומיאופתיה אבל אני מנחשת שבהחלט יקבל בהבנה. ושיהיה בהצלחה!
תודה רבה לכולם!שאלה של מתחלים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.