שאלה של מתחיל

MrMinus

New member
שאלה של מתחיל

התחלתי ללמוד לנגן על גיטרה, השאלתי בינתיים גיטרה מחבר שלא השתמש בה... עכשיו אני רוצה לקנות גיטרה משלי. אני צריך המלצה לגיטרה אקוסטית טובה בסביבות ה700 שקל

YogevLevi

New member
לא נראה לי שתמצא משהו שווה ב-700 שקל

ואולי אתה מתבלבל ורוצה גיטרה קלאסית אבל זה כבר משהו אחר....... אקוסטיות טובות את יכול למצוא בערך ב-1300 ומעלה.... אם אתה רוצה לכת על קלאסית תבדוק מונטנה או ולנסיה....לפי מה שאני יודע גיטרות נחמדות בשביל ההתחלה......

גם קלאסיות טובות אין ב1300 שקל

אקוסטיות ב700 שקל יש לך את הseagul שהן נחמדות (מוסיכל 94), יש אולי אפילו טקמין זולות, יש לך ימאה. והאלו שאני פחות אוהב, קורט, איבנז וכו'. לא חסר, יש המון חברות לא רעות במחירים האלו, קח בחשבון שאיכותיות במיוחד הן לא, אבל להתחלה הן סבבה. התקציב נורמלי.

YogevLevi

New member
אה? ../images/Emo12.gif

לפי דעתי אפשר למצוא אחלה של קלאסיות ב-1300 ולקנות אקוסטית ב-700 שקל זה כמו לקנות קלאסית ב-200 שקל. דיקט עם מיתרים.

איזה אחלה אקוסטית יש ב1300 שקל?

אין לא אקוסטית ולא קלאסית סבירה במחיר הזה. לקנות אקוסטית ב700 שקל זה כמו לקנות קלאסית ב700 שקל, כלי למתחילים ולא תו מעבר. בקשר לseagull, היה משהו במחירים קרובים לפני כמה זמן שהייתי שם, אבל באמת יכול להיות שאני לא זוכר.

YogevLevi

New member
קלאסית, לא אקוסטית..

וגיטרה טובה לא חייבת ליהיות משהו עבודת יד שאיזה מישהו בספרד עשה או כל דבר בומבסטי אחר...... לפי דעתי אפשר למצוא משהו ממש נחמד במחיר הזה.....זה שאתה חושב שהאיכות באה עם המחיר זה כבר משהו אחר.....

califia

New member
ומה עם גיטרה אקוסטית גודל 1/2או 3/4

כמה היא תעלה? איזה חברה?

amithasson

New member
אחי תעשה מב שאני עשיתי

תקנה משהו מחורבן ב 200 שקל ואחרי חצי שנה יהיה לך קצת כיוון ואולי בכלל תגלה שאתה רוצה חשמלית או בס

למעלה