שאלה של מתחיל..

Mr Peiser

New member
שאלה של מתחיל..

אהלן, לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם קיובייס והשאלה שלי היא בקשר ל VST. יש לי בקיובייס מין כזה כלי מובנה של VST שמכיל דגימות בסיסיות של תופים (סנר, היהט, מצילות וכו'..) עכשיו העניין הוא כזה: אני רוצה לבנות מקצב תופים באמצעות הדגימות האלו. כשאני פותח את ה VST דרך הקיובייס אז יש כל מיני כופתרים שכל לחיצה על אחד מהם נותנת סאונד של דגימה אחרת (מצילה או סנר וכו'..) אבלל אני לא מצליח לגרור את הכפתורים של הדגימות ללוח כדי לסדר אותם בתור מקצב! איך אני משתמש בדגימות מה VST לצורך יצירת מקצב תופים? זה לא כמו קבצי דגימות רגילים (קבצי WAV) שאני יכול פשוט לגרור לתוך הקיובייס ולהשתמש בהם.. אודה לכם על העזרה, סופ"ש נעים!

dmt4me

New member
מאוד פשוט-

אגב קוראים לכלי הזה lm-7 או lm 9 . תפתח ערוץ מידי תבחר את ה vst שאתה רוצה להשתמש בו במקרה שלך זה האל אמ 7 תגדיר אותו בערוץ,תפתח את ה קי אדיטור ותתחיל לכתוב ..

Mr Peiser

New member
תודה רבה! אבל..

כן זה באמת lm 7.. פתחתי ערוץ מידי ומתחת לערוץ כתוב VST insrument כלומר אני משער שהגדרתי שאני רוצה להשתמש בVST הזה. אבל עכשיו...אין אני בדיוק כותב? אני לא יכול פשוט לגרור את הסאונדים שאני רוצה של התופים לעורך?

elper11

New member
אחי תבין משו...

ויאסטי אתה לא יכול לגרור כלום...האל אמ 7 הוא כמו סמפלר...יש בו בנק צלילים ואתה משתמש בהם...אחרי שהגדרת והכל..בסיקוונסר תיקח את העפרון תצייר באר של בית אחד זה לא משנה..אח"כ אתה לוקח את החץ של הבחירה הבודדת..נכנס לתוך מה שציירת..ושם יש לך תווים...אתה לוקח שוב את העפרון ופשוט מאוד מתחיל לצייר כאוות אוזנך...

למעלה