שאלה של מתחיל

יוסטוס

New member
שאלה של מתחיל

מה ההבדל בין תוכנה שממירה סרטים לתוכנה שמקודדת מה ההבדל בינהם אני ממש מבולבל! ועוד שאלה אחרי שיש סרט ויש תרגום, במחשב אני כבר רואה את הסרט איך צורבים אותו ביחד עים התרגום לדיסק כדי שאני אראה בדי וי די?

חלק מהתשובות

המרה זה לשנות פורמט נניח מ MPG לפורמט אחר נניח AVI קידוד זה לשנות פורמט לפורמט שאתה רוצה נניח מ MPG ל DIVX זה מאוד מאוד מאוד כללי אחרי שיש סרט ויש תרגום צורבים את שניהם על CD בדיוק עם אותו שם ואז אם ה DVD יש לו יכולת להראות כיתוביות הוא מראה אותם אם ה DVD אין יכולת להראות כיתוביות צריך לפני הצריבה להטמיע אותם בסרט לכל הדברים האלו יש מדריכים שמסבירים את הכל ואתה צריך לקרוא ולהתנסות רק כך תדע

יוסטוס

New member
לא הבנתי ממש

אמרת:"המרה זה לשנות פורמט נניח מ MPG לפורמט אחר נניח AVI קידוד זה לשנות פורמט לפורמט שאתה רוצה נניח מ MPG ל DIVX" רגע divx,mpg,avi זה פורמטים ,אז זה בעצם אותו דבר לשנות מפורמט לפורמט אז מה זה הקידוד לא הבנתי מה שאמרת. למשל בוא ניקח את הדוגמא שלי אני חייב להבין,אני חייב שכל הקבצים יהיו בפורמט mpg כי הדי וי די קורא רק vcd.אז אים יש לי סרט xvid מה אני אמור לעשות לקודד או להמיר?ניסיתי להמיר בתוכנה של tmpgenc ועברתי את כל השלבים ברגע שהגעתי לשלב של ההמרה הוא נתן לי הודעת שגיאה, למה?

בקידוד מתכוונים בדרך כלל

להעברה לפורמט XVID או DIVX TMPGEnc זאת תוכנה שנועדה להכנת קובץ MPG בתבנית מסוימת לצורך צריבה לVCD אתה צריך להעביר את קובץ ה AVI (שהוא בפרמט XVID או DIVX ) דרך TMPGEnc על מנת לקבל את קובץ ה MPG שמתאים לVCD אם אתה מקבל הודעת שגיאה אז יתכן שהקובץ XVID דפוק (זה לא אומר שהוא לא עולה במחשב) בחלקו או שהוא בפורמט שה TMPGEnc לא מכיר הפתרון במקרה זה לקודד מחדש (לדוגמא עם DR DIVX) או לנסות לתקן את הסרט (לדוגמא עם תוכנה שנקראת VIDEO FIX JOINER) אגב אתה יכול לנסות ישירות עם NERO קובץ XVID ל VCD החיים בהמרות לא קלים, זה הרבה עבודה ובלבול מוח

למעלה